DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Interherb for Men Prášok kolagén a kyselina hyalurónová pre mužov - hruška a jablko (396g)

Kód produktu: 102978

(0 hodnotení)



23.25 € s DPH19.38 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Interherb for Men Prášok kolagén a kyselina hyalurónová s príchuťou hrušky a jabľk so sladidlom, kolagénom, kyselinou hyalurónovou, rastlinnými extraktmi, špeciálne vybranými vitamínmi a minerálmi. Výborne rozpustný, chutný nápoj v prášku bez cukru a konzervačných látok. Na ochranu chrupaviek a kĺbov. Bez ohľadu na vek je pre každého mimoriadne dôležité udržať si zdravie pohybového aparátu, a teda aj pohybovú aktivitu čo najdlhšie. Interherb rozpustný nápoj, ktorý poskytuje prirodzené zložky chrupaviek a kĺbov v starostlivo vybraných pomeroch a vo veľkých dávkach.

- Zdravá pokožka, vlasy a nechty
- Funkcia svalov, zdravie kostí a kĺbov
- Dostatočná produkcia testosterónu
- Zníženie únavy
- Imunitný systém
- Duchovná sviežosť

Komponenty:
- kolagén je základným stavebným materiálom pre štruktúru kože a chrupavky
- kyselina hyalurónová je tvorcom kožného tkaniva a má vysokú schopnosť viazať vodu
- vitamín C podporuje zachovanie normálneho stavu pokožky (a spojivových tkanív), teda jej krásu a zdravie. Vitamín C hrá úlohu pri udržiavaní normálneho stavu chrupaviek (prostredníctvom normálnej tvorby kolagénu v tele), zatiaľ čo horčík hrá úlohu pri udržiavaní správnej funkcie svalov a zdravých kostí, ako aj pri znižovaní únavy
- zinok prispieva k udržaniu vhodnej hladiny testosterónu v krvi, prípadne udržiavať zdravú plodnosť; podieľa sa na metabolizme tukov a uhľohydrátov, syntéze bielkovín; prispieva k udržaniu normálneho stavu a činnosti imunitného systému, psychickej činnosti, zraku; zohráva úlohu pri normálnom vzhľade a zdraví pokožky, vlasov a nechtov
 - zinok a selén prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom

• 8000mg kolagénu / porcia
• 100mg kyseliny hyalurónovej / dávka
• S bisglycinátom horečnatým, výťažkami z Macy a Guarany
• Vyrobené z hydrolyzovaného hovädzieho kolagénu strednej molekulovej hmotnosti a účinnej absorpcie
• Prirodzene bez lepku a laktózy

Dávkovanie: odporúčanú dennú dávku (1 odmerka / 12g) nápojového prášku za dôkladného premiešania rozpustite v 1,5-3,5dl studenej vody (možno ďalej riediť podľa chuti, na obsah účinnej látky to nemá vplyv), potom konzumujte ho najlepšie po jedle. Odporúčame nepretržitú konzumáciu 2-3 mesiace, potom si dajte 2-týždňovú prestávku!

Užitočný tip: Najlepšie, keď je ľadovo studený! Pre dokonalé rozpustenie pridajte do nápojového prášku odmeraného v pohári za stáleho miešania vodu alebo použite šejker.

Zloženie: hydrolyzovaný kolagén (hovädzieho pôvodu); maltodextrín; bisglycinát horečnatý; regulátor kyslosti (kyselina citrónová); kyselina L-askorbová (vitamín C); protihrudkujúca látka (fosforečnan vápenatý); hyaluronát sodný; extrakt z koreňa Maca (Lepidium meyenii); Výťažok z ovocia Guarana (Paullinia cupana) (12% kofeínu); príchute (limetka, zázvor); sladidlá (glykozidy steviolu, sukralóza); síran zinočnatý monohydrát; stolová soľ; seleničitan sodný; pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1155Kj / 275kcal
Bielkoviny: 61,0g
Sacharidy: 8,1g (z toho cukor: 0,5g)
Tuky: 0,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0g)
Vlákniny: 0,0g
Soľ: 0,2g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)

Obsah účinnej látky/1 porcia (12g):
Vitamín C: 200mg NRV*%: 250%
Horčík: 120mg
Zinok: 10mg
Vitamín B6: 1,4mg
Selén: 55µg
Kolagén: 8000mg
Extrakt z koreňa Maca: 100mg
Výťažok z ovocia Guarana: 100mg
z toho kofeín⁕⁕: 12mg
Kyselina hyalurónová: 100mg

Alergény: kofeín.

Upozornenie: jeho konzumácia sa neodporúča deťom, tehotným a dojčiacim matkám. Obsahuje kofeín, preto sa neodporúča pre tých, ktorí sú naň citliví alebo trpia srdcovými chorobami či vysokým krvným tlakom! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Nekonzumujte ho samotný, pretože prášková látka môže spôsobiť udusenie!

Skladovanie: skladujte pri izbovej teplote (15-25°C), na suchom mieste mimo cudzích pachov, mimo dosahu malých detí. Po otvorení obal výrobku opäť uzavrite hladidlom.

Krajina pôvodu: pôvod primárnej zložky: Argentína.

Hmotnosť 0.4 kg

EAN 5999542647413

Objem 396g


Interherb
Interherb

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK