DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Jinjang Detoxikačné náplaste na chodidlá (10ks)

Kód produktu: 49406

(0 hodnotení)



14.30 € s DPH11.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

V dnešnej dobe sa do nášho tela dostáva množstvo toxínov, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy a rôzne choroby. Preto je dôležitá detoxikácia organizmu a v tom pomáha detoxikačná náplasť na nohy Jinjang. Očisťuje ľudské telo a zvyšuje imunitný systém prirodzeným spôsobom. To má za následok zlepšenie cirkulácie krvi, zvýšený metabolizmus, zvýšenú kvalitu spánku, uvoľnenie svalstva, ustupovanie rôznych zdravotných problémov a bolesti. Dlhodobé praktické skúsenosti s detoxikačnými náplasťami ukazujú na mimoriadne výsledky aj v účinnosti ako podporného prostriedku pri mnohých metódach liečenia.


Detoxikácia, odstránenie celulitídy, lepší spánok, ľahšie kĺby.

Na základe skúseností náplasť na chodidlá pôsobí priaznivo na tieto body a pomáha pri intenzívnej detoxikácii organizmu. S jeho pomocou môžeme pohodlne a bezpečne očistiť svoje telo od škodlivých látok v ňom nahromadených. Jeho účinok je nepretržitý, keďže je namáhaný 8-10 hodín, takže organizmus nadmerne nezaťažuje.
Nečakajte, kým škodlivé látky, ktoré sa dostanú do tela, zaútočia na vaše zdravie: urobte z detoxikačnej náplasti na nohy súčasť vášho každodenného wellness programu!


100% čisté a prírodné zložky.
Balenie obsahuje 10 kusov náplasti.


Zloženie:
Bamboo charcoal (bambusové uhlie) 10g.
Turmaline (minerál Pyroelectricity alebo Aschentrekers) 1,5g
Bamboo vinegar (bambusový ocot) (Phyllostachys Bambusoides vinegar)(stremová šťava) 2,2g.
Chithin and Chitosan chitín a chitosan (extrakt zo škrupín) 0,5g.
Sakura fa ecet 2 gramm
Corn starch (kukuričný škrob) 1g.
Extrakt vitamínu C 2g.
Extrakt zo zeleného čaju 2g.


Návod na použitie:
Náplastí sa prilepujú na noc na cca. 8 - 10 hodín na obe chodidlá.
Na detoxikáciu, 5 po sebe nasledujúcich dní, na obe nohy. Pred spaním si nohy dôkladne očistite a nalepte náplasti na obe chodidlá.
Umiestnenie na základe obrázkov na balení. Používajte ponožky, ktoré zabránia prípadnému zosunutiu náplasti počas spánku. Ak je po 5 dňoch, v posledný deň ráno, náplasť stále úplne premočená a má hnedastú, slizkú štruktúru, odporúča sa v jej používaní pokračovať alebo ju v krátkom čase zopakovať, používať náplasť 1x týždenne za účelom trvalého dobrého pocitu. Po použití náplasť vyhoďte.


Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Náplasť nie je liek, zdravotnícka pomôcka a nenahrádza použitie predpísaných liekov! Nie je vhodné pre deti a tehotné ženy. Nepoužívajte na otvorené rany. Ukladajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Čína.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 3526758432612

Objem 10 ks náplastí/balenie


JinJang
JinJang

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK