DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Mecsek Čaj prevencia pri urologických problémoch (20ks)

Kód produktu: 102974

(0 hodnotení)



4.25 € s DPH3.54 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Zápal močových ciest môže vzniknúť v dôsledku prechladnutia, stagnujúci moč môže poskytnúť priestor pre množenie baktérií prítomných v močových cestách. Táto čajová zmes zložená z protizápalových a antibakteriálnych zložiek je vhodná na prevenciu procesu. 


Príprava čaju: čajový filter oparte šálkou (2-2,5 dl) horúcej vody a nechajte prikryté 15 minút odstáť. Konzumujte ráno, najlepšie nalačno, bez sladenia. Poobede si dajte ďalšiu šálku čaju. Liečba by mal trvať 3 dni.


Zloženie: List medvedice lekárskej (Arctostaphylos uva-ursi folium), List brezy (Betula pendula folium), Kvet rumančeka (Matricaria chamomilla flos), Zlatobyľ (Solidago canadensis herba), List ostružiny (Vaccinium myrtillus folium), Kvet lipy (Tilia cordata flos), List rozmarínu (Rosmarinus officinalis folium).


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

 

Upozornenie: Ak problémy pretrvávajú aj napriek domácej liečbe, je na čase vyhľadať lekára. Určí správnu diagnózu a nasadí vám účinnú liečbu. Z opatrnosti by ho nemali konzumovať tehotné ženy, dojčiace matky a deti do 6 rokov!


Krajina pôvodu: balené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999511553295

Objem 20ks


Mecsek
Mecsek

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK