DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Natur Cleaning Hypoalergénny koncentrát na umývanie riadu Pomelo-citrus (1000ml)

Kód produktu: 47775

(0 hodnotení)



6.20 € s DPH5.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Naturcleaning hypoalergénny koncentrát na umývanie riadu s vôňou pomela je vyrobený bez fosfátov, bez chlóru, bez parabénov, bez testovania na zvieratách, bez palmového oleja, vyrobený z prírodných surovín (kukuričný olej, kokosový olej). Obsahuje biologicky odbúrateľné povrchovo aktívne látky a iba potravinárske farbivo.

Koncentrát na umývanie riadu obsahuje zložky oleja z hroznových jadierok, ktoré chránia pokožku, a tým chránia vaše ruky pred vysušením. Vďaka výťažku z oleja z hroznových jadierok sa stará o pokožku a regeneruje ju. Prípravok obsahuje zmäkčovač vody, takže ho možno efektívne použiť aj vo vode s vysokou celkovou tvrdosťou a obsahom železa.


Výrobok nebol testovaný na zvieratách.
Nedráždi pokožku.
Vegan.
Bez palmového oleja.
Bez fosfátov, parabénov, chlóru.
Parfémované len prírodným esenciálnym olejom.


Použitie: Prostriedok sa odporúča na ručné umývanie riadu. Nalejte malé množstvo (cca 1čl na 5 litrov vody) do teplej alebo horúcej vody na umývanie riadu. V prípade silného znečistenia alebo veľmi mastného riadu je možné dávku zvýšiť.
Vhodný na umývanie skla, porcelánu, dreva, kovu, plastového riadu a náradia, na odmasťovanie a umývanie iných umývateľných povrchov.


Na čo je ešte dobrý prostriedok na umývanie riadu:
na umývanie auta ho môžete použiť namiesto autošampónu na odstránenie škvŕn z textílií: na škvrnu nalejte saponát a dobre pretrite na utieranie, na čistenie nábytku: do 5 litrov vody pridajte 2-3 kvapky koncentrátu na umývanie riadu čistenie kobercov: zo saponátu pripravte dobre penivý roztok, potom povrch, ktorý sa má čistiť, dobre potrite penou .


Zelené tipy na umývanie riadu:
Koncentrát sa odporúča riediť s vodou, aby sa dal ekonomicky dávkovať v pomere 1:5 (1 diel koncentrátu a 5 dielov vody).
Teplá voda sama o sebe má odmasťovací účinok, používajte len toľko umývacieho prostriedku, koľko je potrebné.
Aby ste ušetrili vodu, neumývajte riad pod tečúcou vodou.
Zrieďte koncentrát umývaceho prostriedku, aby sa dal ľahšie dávkovať.
Zaschnutý alebo pripálený riad namočte do vody na umývanie.
pri poslednom použití flašu vypláchnite vodou.


Zloženie: aniónová povrchovo aktívna látka 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % (biologická odbúrateľnosť 90 %), amfotérna povrchovo aktívna látka menej ako 5 %, konzervačná látka (Phenoxyethanol), vonná látka (D-limonén, citra extra), olej z hroznových jadierok.


Upozornenie: Hoci výrobok je šetrné k životnému prostrediu, ako čistiaci prostriedok môže pri kontakte s očami a požití spôsobiť podráždenie. V prípade kontaktu s očami si oči vyplachujte veľkým množstvom vody, potom vyhľadajte lekársku pomoc!


Skladovanie: Skladujte pri teplote do +5°C.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999885046669

Objem 1000ml


Natur Cleaning
Natur Cleaning

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK