DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland Hydrophilicum krém Balneo - bez parfumácie (100g)

Kód produktu: 102464

(0 hodnotení)



6.90 € s DPH5.75 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Pre bábätká, deti a dospelých na každodenné použitie, bez parfumácie. Vďaka svojmu zloženiu na báze Formulas Normales je vhodný aj na jemné čistenie a starostlivosť o telo citlivej, suchej a dehydrovanej pokožky. Dá sa použiť aj na telo a s náležitou starostlivosťou aj na tvár.

Jeho krémová, ľahko použiteľná textúra a mierna absorpcia poskytujú dlhotrvajúcu starostlivosť a dodávajú pokožke hebký pocit, jeho liekopisné zložky pomáhajú chrániť pokožku pred vysušením. Aqua Purificata sa vyrába z čistenej vody v liekopisnej kvalite.


Použitie: počas sprchovania alebo kúpania si krém rozotrite v dlani a rozotrite na navlhčený povrch pokožky, rozotrite do ľahkej peny a nakoniec opláchnite. V prípade starostlivosti o telo by sa mala časť tela, o ktorú sa treba starať, natrieť tenko, potom jemne vmasírovať do pokožky a čakať na vstrebanie.


Zloženie/INCI: Aqua, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Decylene Glycol.



Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Uchovávať mimo dosahu detí. Zabráňte vniknutiu do očí, poškodenej pokožky, otvorených rán alebo slizníc, ak sa tak stane, vypláchnite veľkým množstvom vody a umyte!

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5999561012346

Objem 100g


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK