DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Risolino Bezlepkové ryžové cestoviny penne (300g)

Kód produktu: 55537

(0 hodnotení)



4.45 € s DPH3.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo ich uvaríte a v kuchyni majú široké využitie. Cestoviny neobshaujú lepok, konzervanty ani farbivá. Cestoviny Risolino sú vyrábané z najkvalitnejšej dlhozrnnej ryže a sú preto jemné a chutné. Majú čisto prírodné zloženie - ryža, prírodný tapiokový škrob a štipka soli. Pri dodržaní správneho postupu sa nerozvaria a nelepia.


Využitie:
s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejte sirupom, zasypte kakaom či kokosom
zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre
šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte trebárs s fazuľami, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany


Návod k príprave:
1. Dajte variť vodu (1liter vody na 100g cestovín), trochu osoľte a pridajte ešte lyžičku rastlinného oleja.
2. Najlepšie je však cestoviny ochutnať. Cestoviny vložte do vriacej vody a varte na silnom plameni 10-12 minút.
3. Predtým ako cestoviny scedíte, doporučujeme ich nechať v hrnci v horúcej vode ešte 3 minúty.
4. Potom ich sceďte, dobre prepláchnite pod tečúcou vodou (najlepšie studenou) a nechajte odkvapkať.


Zloženie: ryžová múka, prírodný tapiókový škrob, soľ, kurkuma.


Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1448kJ / 346kcal
Tuky: 0,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2g)
Sacharidy: 82,3g (z toho cukry: 1,58g)
Bielkoviny: 3,42g
Soľ: 0,49g


Skladovanie: skladujte na suchých miestach oddelene od látok s výraznými pachmi.


Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.3 kg

EAN 8936021032091

Objem 300g


Risolino
Risolino

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK