DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Thermal Liečivý regeneračný krém na vlasy (75g)

Kód produktu: 13951

(0 hodnotení)



7.95 €7.45 € s DPH6.21 € bez DPH

Ušetríte 0.50 € (-6%)

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Thermal Regeneračný zabalový vlasový krém na vlasy je vyrobený na základe najmodernejších zásad liečebnej kozmetiky. Obsahuje mineráIne látky, pšeničné proteíny, vitamíny B1, B3, B5, vitamín H a vitamín E, olej z kukuričných klíčkov a borovicový olej. Jemný krémový základ, ktorého účinné látky sú metaloproteíny, má optimálne pH a je vhodný aj pre detskú a citlivúpokožku. Zmierňuje tvorbu lupín, regeneruje suché, lámavé vlasy a vlasy poškodené nevhodným kozmetickým ošetrením. Vyživuje vlasy a vlasovú pokožku.
Thermal zábalový vlasový krém aktivuje oslabené vlasové korienky, dodáva im novú energiu a výživu. Podporuje rast vlasov. Pravidelné používanie tohto krému v kombinácii s Thermal šampónom vráti výživné látky Vašim vlasom, dodá im prirodzený lesk a pružnosť. Predchádza dedičnému rednutiu a vypadávaniu vlasov. Klinickými skúškami bol preukázaný dobrý účinok krému hlavne pri tvorbe mastných a silných nánosov šupín, svrbení pokožky a pod.


Použitie: Krém aplikujte pred umytím vlasov. Naneste na vlasy najmä na končeky, nechajte pôsobiť 10 minút. Môžete si nasadiť na hlavu kúpaciu čiapku a teplú čiapku pre lepšie a rýchlejšie účinky. Následne si umyte vlasy šampónom. Krém môžete používať príležitostne, alebo vo forme kúry v kombinácii s Thermal šampónom a to najlepšie 2x týždenne, podľa možnosti aj denne. Po 2 týždennej prestávke kúru môžete opakovať.


Zloženie/INCI: Water/Aqua, Zea Mays Germ Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Biotin, Isopropyl Myristate, Sorbitan Laurate, Sodium Carbonate, Cera Alba, Hydrolyzed Wheat Protein, Ceteareth-20, Nicotinamide, Thiamine HCL, Dimethicone, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Juniperus Communis F. Oil (Limonene), Tocopheryl Acetate, Carbomer, Citric Acid, Cupric Sulfate, Magnesium Sulfate, Boric Acid, Potassium Chloride, Zinc Sulfate, Ferrous Sulfate, Panthenol, Propylene Glycol, Citrus Limonum P. Oil (d-Limonene, Linalool, Geraniol), Methionine.


Upozornenie: Udržujte mimo dosahu detí. Len na vonkajšie použitie. Chráňte pred slnečným žiarením.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 5997182112117

Objem 75ml


Thermal
Thermal

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK