DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Anno Kostihoj lekársky krém (60g)

Kód produktu: 42789

(0 hodnotení)



2.30 € s DPH1.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Kostihoj lekársky (Symphytum officinale L.) alebo ľudovo: čierny koreň, dobrý koreň. Kostihoj má výstižný názov, ktorý dostal podľa svojej schopnosti hojiť polámané kosti. Kostihojová masť by nemali chýbať v žiadnej domácej lekárničke. Kostihoj obsahuje látky potrebné k regenerácii porušených tkanív a kostí. Draslík, fosfor, vitamíny A, B12 a C, triesloviny a hojivý sliz.


S príjemnou vôňou.
Bez umelých farbív.
Bez zložiek živočíšneho pôvodu.


Účinky: Krém určený predovšetkým pri podliatinách, poraneninách a krvných výronoch, prináša úľavu od bolesti po úrazoch a zlomeninách.


Zloženie: Aqua, petrolatum, cetearyl Alcohol, Alcohol, Paraffinum Liquidum, Sodium Lauryl Sulfate, Symphytum Officinale Root extract, Chamomilla Recutita Flower extract, Calendula Officinalis Flower extract, Methylparaben, Tocopherol, Beta Carotene, Parfum, Salvia Officinails oil, Salvia Sclarea oil.


Odporúčané dávkovanie: Krém sa odporúča používať 3-4x denne. Nanáša sa na očistenú a suchú pokožku v tenkej vrstve a jemne sa rozotrie. Neodporúča sa však používať dlhšie ako 2 -3 týždňov.


Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na otvorené rany a pri alergii na niektorú zložku prípravku. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Zabráňte kontaktu s očami. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5999886146016

Objem 60g


Anno
Anno

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK