DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Aromax Štift na upokojenie pokožky po uštipnutí (10ml)

Kód produktu: 24961

(0 hodnotení)



6.10 € s DPH5.08 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Aromax štift na upokojenie pokožky po uštipnutí.

Prípravok na upokojenie pokožky po uštipnutí obsahuje prírodné esenciálne oleje (mäta pieporná, levanduľa, eukalyptus, citrón, borovica, harmanček a rebríček obyčajný), arašidový olej, alkohol a pantenol (provitamín B5).
Aromax štift je rýchlou a účinnou látkou proti svrbeniu - pôsobí na zmiernenie, likvidáciu akéhokoľvek bolestivého svrbenia. Okrem toho vynikajúco pôsobí na svrbenie spôsobené poštípaním hmyzom (komármi, pavúkmi, včelami, osami), dotykom medúzy, žihľavy, resp. svrbenie alergického pôvodu alebo v dôsledku spálenia.

Odporúča sa používať najmä u detí, aby sa zabránilo poškriabaniu.


Zloženie: Alcohol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil, Pinus Pumilio Oil, Panthenol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Achillea Millefolium (Common Yarrow) Oil, Limonene, Linalool.


Použitie: aplikujte na hmyzom uštipnuté miesto a jeho okolie taktiež v prípade alergie spôsobenej slnečným žiarením (drobné červené vyrážky). V prípade, že svrbenie budete po čase opäť pociťovať, náter postihnutého miesta zopakujte.


Skladovanie: Na suchom mieste, pri izbovej teplote (15-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Po použití si dôkladne umyte ruky v teplej vode a mydlom. Ukladajte mimo dosahu detí.

Hmotnosť 0.01 kg

EAN 5997733315097

Objem 10ml


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK