SPRACOVANIE OBJEDNÁVOK POČAS VIANOČNÝCH SVIATKOV 2025
Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať o dodacích termínoch objednávok a ich doručovanie v priebehu vianočných sviatkov.
Objednávky prijaté do 16.12.2025 do 22:00 hod. budú vybavené a expedované do Vianoc. Objednávky prijaté po tomto termíne budú spracované a expedované až po obnovení bežnej prevádzky od 7.1.2026.
Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili počas roku 2025 a tešíme sa na ďalšie nákupy v novom roku 2026.
Prajeme Vám krásne Vianočné sviatky plné radosti a zdravia.
Benefitt Želatína číra potravinárska 200 bloom - hovädzia (500g)
Kód produktu: 53752
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Želatína potravinárska číra 200 bloom, na sladké a slané použitie v prášku - bez varenia. Príprava je rýchla a jednoduchá.
Použitie: Na sladké želé, torty, zákusky, krémy, aspik, rôsol. Dá sa použiť aj na výrobu želatínových cukríkov.
Na priamu konzumáciu: želatína je vhodná pre športovcov, seniorov a pri zvýšenej fyzickej aktivite. Odporúčame 1 lyžičku denne napr. do jogurtu alebo mlieka či vody a vypiť.
Príprava: (želé, aspik, džem). Do 1dl vlažnej vody, pridáme 1 čajovú lyžičku želatíny a necháme 10-15 minút napučať. Potom postupne pridáme do 5 dl studeného krému, aspiku alebo ovocia a dobre zamiešame. Nakoniec hotový krém, aspik atď. dáme do chladničky na cca. 2-4 hodiny stuhnúť.
Ak potrebujete pripraviť tuhšie želé, krém alebo aspik použite dvojnásobné množstvo želatíny.
Ovocie, ako ananás a kiwi nepoužívajte čerstvé, môžu zabrániť stuhnutiu. Ak potrebujete spojiť želatínu s týmto ovocím povarte ich chvíľku.
Zloženie: 100% želatína živočíšneho (hovädzieho) pôvodu - potravinárska jedlá.
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1510Kj / 360kcal
Tuky: 0,0g
Sacharidy: 0,0g (z toho cukor 0,0g)
Vlákniny: 0,0g
Bielkoviny: 87,0g
Soľ: 0,4g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Skladovanie: Skladujte pri 15 -25 °C, na suchom mieste.
Krajina pôvodu: Brazília.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999542645907
Objem 500g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.




































