DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Cerbona Müsli tmavá čokoláda-jahoda (200g)

Kód produktu: 100729

(0 hodnotení)



3.05 € s DPH2.54 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Cerbona čokoládovo-jahodové müsli je vďaka vynovenej receptúre produktom s hodnotnejším nutričným zložením a zdrojom vlákniny, vďaka čomu je ešte lepšie začlenené do zdravej výživy. Lahodná tmavá čokoláda, lyofilizované kúsky jahôd, arašidy, ale aj chrumkavé cereálne vločky zo 4 druhov obilnín a ovsených vločiek robia Cerbona müsli neodolateľne chutné.


Menej cukru.
So 4 druhmi obilia.
S kúskami čokolády a jahôd.
Ešte chrumkavejšia.


Použitie: ideálne na raňajky, alebo na desiatu s mliekom, džúsom, rastlinným nápojom, alebo dezertom.


Zloženie: extrudované cereálne vločky 36% [celozrnná pšeničná krupica 43%, ryžová múka 26%, kukuričná krupica 20%, cukor, nízkotučný kakaový prášok, glukózovo-fruktózový sirup, jedlá soľ, sušené odstredené mlieko, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyseliny), maltodextrín, rastlinný olej (slnečnicový), arómy], ovsené vločky 31%, arašidy 7%, tmavá čokoláda kúsky 4% [cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor (sójový lecitín), aróma], rastlinný tuk (palmový), cukor, pšeničný dextrín, zvlhčovadlo (sorbitol), nízkotučný kakaový prášok, lyofilizované kúsky jahôd 1,2%, maltodextrín, kakaová hmota, aróma, regulátor kyslosti (kyselina jablčná), emulgátor (sójový lecitín).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1694Kj / 403kcal
Tuky: 11,03g (z toho nasýtené: 4,2g)
Sacharidy: 62,3g (z toho cukor: 15,0g)
Bielkoviny: 9,6g
Vláknina: 8,2g
Soľ: 0,30g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: ovos, pšenica, sója, lepok, mlieko, arašidy. Môže obsahovať stopy rôznych orechov a sezamu.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5998400311831

Objem 200g


Cerbona
Cerbona

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK