DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dabur Honitus Bylinné pastilky na hrdlo s medom (24ks)

Kód produktu: 102814

(0 hodnotení)



9.40 € s DPH7.83 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Pastilky s medom zvlhčia vaše hrdlo, ak vás trápi sucho a škriabanie hrdla. Obsahuje med, výťažky z amly, kurkumy, zázvoru a sladkého drievka. Pastilky vám zabezpečia príjemný pocit v hrdle a dlhotrvajúci účinok vďaka pomalému rozpúšťaniu v ústach. Bylinné pastilky Dabur Honitus sú určené pre dospelých a deti od 6 rokov.

MED: Med je už po stáročia známy svojimi liečivými vlastnosťami pri zmierňovaní bolesti hrdla, kašľa a prechladnutia, okrem mnohých iných výhod. Každá pastilka Honitus bez ohľadu na príchuť obsahuje aktívnu zložku pravý med.

ČISTÁ KURKUMA: Kurkuma pôsobí proti bolesti hrdla tým, že potláča zápal a poskytuje úľavu od symptómov, ako je pálenie, svrbenie (alebo ten pocit škriabania), bolesť a opuch v hrdle.

100% ZÁZVOROVÝ EXTRAKT: O zázvore je známe, že má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, ktoré vedú k upokojujúcej úľave od bolesti hrdla a kašľa. Med zmiešaný so zázvorom je pomerne populárny ako domáci liek.

ANTIOXIDANT AMLA: Indický egreš obsahuje antioxidanty a vitamín C, ktoré pomáhajú posilniť imunitu spolu so zrýchlením metabolizmu a prevenciou vírusových a bakteriálnych ochorení vrátane bolesti hrdla, prechladnutia a kašľa.

SLADKÉ DRIEVKO: Sladké drievko pomáha pri liečbe bolesti hrdla a iných porúch horných dýchacích ciest, pretože pomáha znižovať podráždenie hrdla a poskytuje upokojujúcu úľavu od bolesti hrdla, kašľa a prechladnutia.

Účinná látka v 1 cukríku:
med: 12,5mg
egreš (Phyllanthus emblica) extrakt z plodov: 2,75mg
sladké drievko (Glycyrrhiza glabra) extrakt z koreňa: 2,6mg
zázvor (Zingiber officinalis) extrakt: 1,5mg
kurkuma extrakt: 50,3mg

Zloženie: cukor, kukuričný sirup, med, mentol, medová aróma, výťažok z plodov egreše (Amla - Phyllantus emblica), extrakt z koreňa sladkého drievka (Lgycyrhiza glabra), extrakt zo zázvoru (Zingiber officinalis), extrakt z kurkumy (Curcuma Longa), voda, farbivo (Tatrazín, Brown HT).

Odporúčané dávkovanie: 4x denne pre dospelých. Deťom (od 6 rokov) 1-3x denne pomaly cmúľať 1 pastilku.

Skladovanie: skladujte pri teplote nižšej ako 25°C, na suchom mieste, chránenom pred priamym teplom, v pôvodnom obale.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu: India.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5022496016384

Objem 24ks/balenie / 60g


Dabur
Dabur

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK