SPRACOVANIE OBJEDNÁVOK POČAS VIANOČNÝCH SVIATKOV 2025
Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať o dodacích termínoch objednávok a ich doručovanie v priebehu vianočných sviatkov.
Objednávky prijaté do 16.12.2025 do 22:00 hod. budú vybavené a expedované do Vianoc. Objednávky prijaté po tomto termíne budú spracované a expedované až po obnovení bežnej prevádzky od 7.1.2026.
Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili počas roku 2025 a tešíme sa na ďalšie nákupy v novom roku 2026.
Prajeme Vám krásne Vianočné sviatky plné radosti a zdravia.
Dénes Natura Hrachové semienko na nakličovanie (200g)
Kód produktu: 58190
Dostupnosť: Vypredané
Hrach je strukovina tvoriaca základ tradičných jedál mnohých kuchýň sveta. Podobne ako ostatné strukoviny, aj hrách je bohatý na bielkoviny, kyselinu listovú a minerálne látky (fosfor, draslík, vápnik, železo, horčík, železo, mangán, meď, sodík). Semienka hrachu sú zdrojom množstva vitamínov (A, B1, B2, B3, C, D). Klíčky obohatia každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok.
Použitie: na naklíčenie. Naklíčené semienka hrachu môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie.
Postup klíčenia: Semená namočte na 12 hod. do dostatočného množstva vody. Potom vodu zlejte a semienka premiestnite do misky na klíčenie alebo medzi 2 vrstvy buničitej vaty, ktorá je nasiata vodou. Semienka umývajte minimálne 2x denne a vatu vlhčite. Semienka naklíčia cca za 3-5 dní (alebo viac, záleží od teploty a vlhkosti), nenechávajte ich klíčiť dlhšie, potom obsah vitamínov zasa klesá.
Zloženie: semená hrachu siateho (Pisum sativum).
Alergény: výrobok bol balený v závode, ktorý spracováva lepok a sezam.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: Taliansko.
Hmotnosť 0.2 kg
EAN 5997848515764
Objem 200g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.




































