Dénes Natura Stabark Rastlinný želírovací prášok (25g)
Kód produktu: 15368
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Rastlinný želírovací prášok - je vynikajúcou alternatívou živočíšnej želatíny. Používa sa na zahusťovanie a želírovanie.
Použitie: Na prípravu aspikov, rôsolov, zahustenie džemov a ovocných dezertov, na výrobu cukroviniek s gumovou konzistenciou. Doporučené riedenie: 0,5%. Pri použití je potrebné dodržiavať teplotu od 75 do 100 stupňov. Za studena nefunguje.
Odporúčané dávkovanie a návod na prípravu džemu: Na 4500g ovocia 500g cukru a 25g želírovacieho prášku. Nakrájané ovocie dáme do veľkého kastróla. Cukor a želírovací prášok premiešame a pridáme do pripraveného ovocia, dôkladne premiešame. Privedieme do varu a varíme 2-3 minúty. Následne dávkujeme do čistých pohárov. Naplnené poháriky uzavrieme.
Zloženie: kukuričný škrob, zahusťovadlá (guarová guma, xantánová guma a múka zo svätojánskeho chleba).
Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku:
Energie: 1344Kj / 322kcal
Bielkoviny: 2,6g
Sacharidy: 72,9g (z toho cukor: 0,1g)
Tuky: 0,3 (z toho nasýtené: 0,0g)
Soľ: 0,2g
Alergény: môže obsahovať stopy lepku.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.
Hmotnosť 0.03 kg
EAN 5997848514095
Objem 25g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.