DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Theiss HerbalSept Kids lízanky na kašeľ (6ks)

Kód produktu: 50160

(0 hodnotení)



8.75 € s DPH7.29 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Dr.Theiss HerbalSept Kids lízanky na kašeľ pokrývajú sliznicu ochranným filmom a tým zmierňujú kašeľ. Zabraňujú podráždeniu vplyvom suchého, chladného alebo kontaminovaného vzduchu, čím redukujú frekvenciu výskytu kašľa. Dr. Theiss HerbalSept Kids KAŠEĽ zvyšujú hydratáciu sliznice hrdla a uľahčujú vykašliavanie hlienu. Svojím zmierňujúcim účinkom obnovujú rovnováhu podráždenej sliznice. Koreň ibišu obsahuje sliz, ktorý pokrýva rovnomerne sliznicu ústnej dutiny a hrdla, zvlhčuje ju a chráni pred podráždením. Zintenzívnením pohybu riasiniek (cílií) sliznice dýchacích ciest dúška tymianová podporuje ich čistenie.

 

Odporúča sa:
na zmiernenie a redukciu výskytu kašľa u detí a dospelých
na podporu vykašliavania
ako prostriedok na ochranu sliznice pred podráždením
pre ľudí trpiacich suchou sliznicou ústnej dutiny a hrdla


Použitie: odporúča sa podávať nie viac ako 1 lízanku 3 krát denne pod dohľadom dospelej osoby. Pokiaľ nedôjde k zlepšeniu po 5 dňoch podávania, obráťte sa na lekára.


Zloženie: Suchý extrakt islandského lišajníka (Lichen Stone), tymian (Thymus vulgaris) - extrakt, slez biely (Althea officinalis) - extrakt z koreňa, černicový prášok, vitamín C. Ostatné zložky: cukor, glukózový sirup, voda, kyselina citrónová, malinová aróma, farbivá: E120.

 
Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje cukor. Nie je vhodné pre diabetikov. Nepodávať osobám s precitlivenosťou na niektorú zložku prípravku.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste do 25°C, chráňte pred teplom a vlhkom.


Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.07 kg

EAN 4016369621455

Objem 6ks


Dr. Theiss
Dr. Theiss

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK