DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Forpro Bio sójové spagetti (200g)

Kód produktu: 103150

(0 hodnotení)



4.45 € s DPH3.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Forpro CarbControl BIO cestoviny z čiernej fazule oneskorujú vstrebávanie sacharidov, prispievajú k redukcii hmotnosti a kontrole cholesterolu. Zvyšuje pocit sýtosti v žalúdku a obsahuje o 50 % menej kalórií ako tradičné cestoviny. Vďaka extra vysokému obsahu bielkovín a vlákniny je najlepším doplnkom stravy športovcov a dokonale sa hodí pri diétach. Stabilizuje funkcie čriev a znižuje problémy so zápchou.

Pre podporu športového životného štýlu poskytuje dlhodobú energiu vďaka pomalému vstrebávaniu sacharidov. Jeho konzumácia je ideálna počas celého dňa.


Vegan.

Bez pšenice.

Bez GMO.


Výhody konzumácie Forpro CarbControl Black Bean Protein Pasta v porovnaní s tradičnými suchými cestovinami:

1. Vysoký obsah bielkovín: Cestoviny z čiernej fazule sú bohaté na bielkoviny, ktoré sú dôležitým stavebným kameňom pre svaly a pomáhajú udržiavať pocit plnosti.

2. Bezlepkové: cestoviny z čiernej fazule sú bezlepkovou alternatívou k tradičným suchým cestovinám, vďaka čomu sú výbornou voľbou pre tých, ktorí držia bezlepkovú diétu alebo trpia intoleranciou.

3. Nízky obsah uhľohydrátov: Cestoviny z čiernej fazule majú nižší obsah uhľohydrátov, takže môžu pomôcť stabilizovať hladinu cukru v krvi a prispieť k zníženiu hmotnosti alebo k jej udržaniu.

4. Vysoký obsah vlákniny: Vysoký obsah vlákniny v cestovinách z čiernej fazule môže napomáhať tráveniu, znižovať hlad a podporovať zdravé vyprázdňovanie.

5. Bohaté na živiny: cestoviny z čiernej fazule obsahujú niekoľko dôležitých živín, ako je železo, draslík, horčík a vitamíny skupiny B, ktoré môžu prispieť k zdravému krvnému obehu, nervovej sústave a energetickej hladine.


Zloženie: bio sójové bôby, voda.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1476Kj / 352kcal
Tuky: 6,8g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3g)
Sacharidy: 21,0g (z toho cukor: 11,0g)
Bielkoviny: 42,0g

Vláknina: 20,0g
Soľ: 0,12g
Železo: 13,0g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Použitie a príprava: cestoviny vložíme do asi desaťnásobného množstva horúcej vody a za opatrného miešania uvaríme za 3-5 minút do mäkka.


Skladovanie: na chladnom a suchom mieste. 


Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999104003008

Objem 200g


Forpro CarbControl
Forpro CarbControl

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK