DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Fresh Tekuté sladidlo so stéviou (250ml)

Kód produktu: 46509

(0 hodnotení)



3.85 € s DPH3.21 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Stevia Fresh je prírodné tekuté sladidlo, ktoré plne nahrádza repný cukor. Stolové sladidlo na báze glykozidov steviolu z rastliny Stevia Rebaudiana. Sladidlo má nízky glykemický index, nezvyšuje hodnotu cukru v krvi a tým je vhodné pre diabetikov.
Stevia rebaudiana je rastlina pochádzajúca z južnej Ameriky, má veľmi vysokú sladivosť, je až 250x sladší ako cukor pri nulovej energetickej hodnote. Stevia nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Látky uložené v listoch tejto rastliny vyvolávajú pocit sladkej chuti, preto ju môžu bez problémov používať aj užívatelia s cukrovkou a nahradiť tak umelé sladidlá, ktoré telu neprospievajú. Veľkou výhodou je, že stevia nemá žiadne negatívny vplyvy na organizmus človeka, ako je to u niektorých iných sladidiel. Naopak, obsahuje rad proteínov, vlákniny, minerálov a ďalších látok potrebných pre zdravie človeka. V listoch rastliny stevia sú obsiahnuté tiež karbohydráty, vápnik, draslík, sodík, železo, fosfor, magnézium, zinok, vitamíny A a C.
Stevia neobsahuje žiadne kalórie a môžete ju preto používať v ľubovoľnom množstve. Jej použitie je vhodné všade tam, kde je potreba niečo dosladiť, má výbornú chuť a spoľahlivo funguje ako kvalitná náhrada cukru. Stevia je úplne bezpečná pri používaní, rýchlo sa stane vaším denným spoločníkom, ktorý vám pomôže udržať si optimálnu váhu bez zbytočného obmedzovania.


Dia.
Prírodné sladidlo.
Bez vedľajších príchutí.
Nevhodné pre deti do 3 rokov.


Použitie: Vhodný na varenie, pečenie a zlepšenie chuti pokrmov, ako všestranná náhrada cukru. 250ml sladidla zodpovedá asi 2kg obyčajného cukru.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 57Kj / 15kcal
Bielkoviny: 0,0g
Uhlohydráty: 3,3g (z toho cukry: 0,0g)
Tuky: 0,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0g)
Vlákniny: 0,0g
Soľ: 0,0g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Zloženie: pitná voda, sladidlo: glykozidy steviolu 0,4%; kyselina citrónová, konzervačná látka (K-sorbát).


Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999860098027

Objem 250ml


Fresh

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK