DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Grapoila Šípkový olej lisovaný za studena (40ml)

Kód produktu: 45447

(0 hodnotení)



4.45 € s DPH3.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Šípka je jednou z najznámejších byliniek u nás. Olej zo semien je bohatý na esenciálne mastné kyseliny (Omega-3 a 6) a vitamíny. Svetločervený olej s jemnou, ovocnou chuťou.

Jeho obsah vitamínu E je vynikajúci aj medzi olejmi lisovanými za studena, čo z neho robí vynikajúci produkt starostlivosti o pleť. Vyživuje, hydratuje pokožku, obnovuje rovnováhu vlhkosti. Poskytuje intenzívnu starostlivosť pokožke poškodenej UV žiarením, ako aj pokožke vysušenej opaľovaním, namáhanej a spálenej. Môže sa zmiešať s ľahšími základovými olejmi a magickým bahnom pre starostlivosť o pokožku a masáž.

Je bežnou zložkou vitamínových prípravkov vo farmaceutickom priemysle a rôznych prírodných produktov (napr. krémy proti vráskam) v kozmetickom priemysle. Prirodzený obsah vitamínu A pomáha predchádzať starnutiu pokožky, prirodzenej tvorbe kolagénových a elastínových vlákien a procesom obnovy buniek.

 

Spôsob použitia: môže sa užívať vnútorne alebo zvonka.

Vnútorne: pre vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín a vitamínov prispieva k zachovaniu nášho zdravia ako doplnkové dochutenie našich jedál (polievok, mäsa, omáčok), primiešavaných do cesta na koláče a podlievaných na naše šaláty.

Zvonka: vmasírujte do vyčistenej pokožky. Jeho obsah vitamínu E je vynikajúci aj medzi olejmi lisovanými za studena, čo z neho robí vynikajúci produkt starostlivosti o pleť. Vyživuje, hydratuje pokožku, obnovuje rovnováhu vlhkosti. Poskytuje intenzívnu starostlivosť pokožke poškodenej UV žiarením, ako aj pokožke vysušenej opaľovaním, namáhanej a spálenej. Môže sa zmiešať s ľahšími základovými olejmi a magickým bahnom pre starostlivosť o pokožku a masáž.


Zloženie: 100% šípkový olej.

 

Priemerná nutričná hodnota v 100ml oleja:
Energia: 3693Kj /898Kcal
Tuk: 99,8g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,42g, mononenasýtené mastné kyseliny: 15,67g, polynenasýtené mastné kyseliny: 76,39g, Omega-3 mastné kyseliny: 23,03g, Omega-6 mastné kyseliny: 53,36g)
Sacharidy: 0,1g (z toho cukry: 0,03g)
Bielkoviny: 0,2g
Soľ: 0,13g
Vitamín E: 21,7mg


Upozornenie: zabráňte kontaktu s očami. Uchovajte mimo dosahu detí.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5999885217403

Objem 40ml


Grapoila
Grapoila

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK