DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea Ľubovník bodkovaný olejové kvapky - na vonkajšie použitie (50ml)

Kód produktu: 101749

(0 hodnotení)



7.90 € s DPH6.58 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Olejom z ľubovníka možno liečiť aj menšie rezné rany a poranenia. Je tiež vhodný na pomarančovú pokožku, ktorá strpčuje život nejednej žene. Pomáha tiež pri liečbe kožných ochorení a priaznivo účinkuje aj na psoriázu, ekzém a vyrážky. Jeho protizápalového a upokojujúce účinky sú účinné aj pri rosacei či dermitíde. Môže sa používať aj pri zápale kŕčových žíl. Jeho kozmetické využitie spočíva najmä v odstraňovaní vrások.

 

Použitie: výlučne na vonkajšie použitie! Dotknutú oblasť natrite tenkou vrstvou výťažku 2-3-krát počas dňa. Olej sa do pokožky vstrebáva ťažko, preto je potrebné natrieť len jeho tenkú vrstvu a zvyšný olej utrieť. a popáleniny a spáleniny: mierne spálenú pokožku natrite tenkou vrstvou oleja, zmierňuje bolesti a urýchľuje hojenie spálenej časti pokožky. Po použití oleja sa neodporúča opaľovať.


Zloženie: Olej z kukuričných klíčkov, olej z hroznových jadierok, extrakt z ľubovníka bodkovaného.

 

Skladovanie: po otvorení skladujte dobre uzatvorené na suchom a chladnom mieste (pri izbovej teplote). Výrobok by sa mal uchovávať mimo dosahu malých detí! 

 

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. V prípade jeho použitia sa nesmiete opaľovať, keďže ľubovník môže spôsobiť citlivosť na svetlo!Uchovajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566585043

Objem 50ml


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK