DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea Medovka lekárska kvapky (50ml)

Kód produktu: 101754

(0 hodnotení)



7.90 € s DPH6.58 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Upokojujúci účinok citrónovej trávy je dobre známy. Jeho vodný (čaj) a alkoholový extrakt (tinktúra) sú vhodné na zmiernenie stresu a úzkosti, posilnenie nervov a zmiernenie ťažkostí so spánkom. Môže sa tiež použiť na zmiernenie kŕčov, uľahčenie trávenia, žalúdočných ochorení a zlepšenie chuti do jedla. Pre svoje antivírusové vlastnosti je vhodný na liečbu herpesu. Zlepšovač chuti do jedla, žlčové a pečeňové ťažkosti sa s ním dajú zmierniť. Môže sa použiť pri srdcových ťažkostiach, malátnosti a prechladnutí.

Výhodou je, že sa dá konzumovať neobmedzene dlho a nevytvorí si návyk. Odporúčame vtierať pri bolestiach kĺbov a svalov. Zabraňuje rozvoju orálneho herpesu v počiatočných štádiách a urýchľuje jeho zotavenie.

 

Dávkovanie: na vnútorné použitie 3×20 kvapiek denne po jedle, rozpustiť v 1dl vody. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.


Zloženie: voda, etylalkohol, citrónová tráva (Melissa officinalis herbae). Obsah alkoholu: 25% (v/v)

 

Skladovanie: po otvorení skladujte dobre uzatvorené na suchom a chladnom mieste (pri izbovej teplote). Výrobok by sa mal uchovávať mimo dosahu malých detí! 

 

Upozornenie: v prípravku sa môže vyskytnúť sedimentácia, ktorá neovplyvňuje účinok prípravku. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené na používanie ako náhrada pestrej stravy. Uchovajte mimo dosahu detí. Nevystavovať priamemu slnku. 


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566585104

Objem 50ml


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK