DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No41 Čajová zmes z lipkavca mäkkého - na štítnu žľazu (50g)

Kód produktu: 101621

(0 hodnotení)



7.10 € s DPH5.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čajová zmes regulujúca fungovanie hormónu štítnej žľazy. Liečivé rastliny dokážu regulovať správne fungovanie štítnej žľazy, nech už ide o jej nadmernú alebo zníženú činnosť. Prírodná liečba zápalu v tele z bylín zbieraných a spracovávaných s odbornou starostlivosťou, na základe tradícií ľudového liečiteľstva.

 

Príprava: 1 polievkovú lyžicu (3g) čajovej zmesi zalejte 2,5dl horúcej vody a nechajte 15 minút lúhovať v zakrytej nádobe a potom preceďte. Nepoužívajte kovové sitko. 

 

Používanie: počas dňa ho užívajte po dúškoch, podľa možností bez ochucovania. Pred prehltnutím čaj kloktajte naklonený dozadu. Keďže cieľom je doplnené hormónov štítnej žľazy a náš organizmus produkuje a spotrebúva jednotlivé hormóny počas celého dňa, odporúčame postupné užívanie čajovej zmesi počas celého dňa.
Ak sa na štítnej žľaze nachádzajú aj uzly, priložte na ňu na noc obklad z použitej čajovej zmesi na zmiernenie opuchnutia. Používanie čajovej zmesi je účinné aj pri strume. Jednu šálku denne je možné užívať po neobmedzenú dobu.

 

Zloženie: lipkavec mäkký - výhonky, pamajorán obyčajný - výhonky, medovka lekárska - list. 


Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.

 

Upozornenie: čajová zmes nemá žiadne známe vedľajšie účinky. Tehotným a dojčiacim ženám však čajovú zmes odporúčame len v prípade, ak užívanie hormónov predpísal lekár aj počas tehotenstva, respektíve dojčenia. Neodporúča sa ani deťom do 12 rokov.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566582349

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK