DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Herbamedicus Pferdebalsam Konská masť chladivá (500ml)

Kód produktu: 11518

(0 hodnotení)



9.10 € s DPH7.58 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ochladzujúci bylinný balzam na starostlivosť o boľavé kľby a svaly. Balzam má chladivý a osviežujúci účinok, je vhodný na uvoľnenie unavených svalov.


Účinky: po športovaní alebo telesnom pohybe príjemne chladí a upokojuje pokožku. Prináša úľavu tiež natiahnutým svalom. Výrazne znižuje pocit ťažkých nôh. Doporučuje sa aj preventívne na uvoľnenie svalov lýtok a stehien pred i po fyzickej námahe, má priaznivý vplyv na kompletnú regeneráciu celého pohybového aparátu.


Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., PPG-1 PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Carbomer, Propylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Camphor, Menthol, Mentha Pipperita Herb Oil, CI 42090, 19140, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.


Odporúčané dávkovanie a použitie: Môže sa aplikovať niekoľkokrát za deň. Dostatočné množstvo balzamu sa nanesie na postihnuté miesto a jemne sa vmasíruje do pokožky. Pravidelné používanie zvyšuje účinnosť.


Skladovanie: Uchovávajte pri teplote do 25°C, v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu (napr. gáfor, mentol). Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst a na poranenú pokožku. Môže sa vyskytnúť alergická reakcia (napr. kožná vyrážka), preto pred použitím si urobte skúšku citlivosti (aplikujte malé množstvo substancie na kožu). Po použití sa odporúča umyť si ruky. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 4009737306337

Objem 500ml


Herbamedicus
Herbamedicus

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK