DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Interherb Diet Shake Bielkovinový prášok s kolagénom a sladidlom - jahoda (528g)

Kód produktu: 58004

(0 hodnotení)



27.80 € s DPH23.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Prášok na chudnutie s jahodovou príchuťou, proteínom, kolagénom a diétnou vlákninou. Nápojový prášok s nízkym obsahom cukru, ktorý možno pripraviť s vodou (v prípade potreby s mliekom alebo rastlinnými náhradami mlieka), znižuje pocit hladu, má sýtiaci účinok a je bohatý na bielkoviny a kolagén na prípravu kokteilov alebo pudingov. Je to perfektná voľba pre diéty na chudnutie, bezstarostné maškrtenie a zabezpečenie dostatočného denného príjmu bielkovín pre ľudí, ktorí sledujú hmotnosť, diétujú, športovcov a starších ľudí (tých, ktorí majú problémy s jedením).

 

Nápojový prášok bohatý na bielkoviny, kolagén a vlákninu
S príchuťou jahody
So sladidlami, vitamínmi a minerálmi
Na prípravu kokteilov alebo lahodných pudingov

 

5 argumentov v prospech kokteilov Interherb:

1. Extrémne nízky obsah energie. V porovnaní s podobnými kokteilmi na chudnutie má obzvlášť nízky obsah kalórií, takže môžete podľahnúť sladkému pokušeniu a dať si ho ako dezert po hlavnom jedle. Ak je však cieľom schudnúť, hlavné jedlo môžete nahradiť koktailom.
2. Vysoký obsah bielkovín. Obsahuje veľké množstvo srvátkového proteínu, ktorý je bohatý na esenciálne aminokyseliny. Strava s nízkym obsahom sacharidov, ale bohatá na bielkoviny podporuje kontrolu hmotnosti a môže pomôcť pri budovaní svalov, najmä ak kombinujete stravu s fyzickou aktivitou a posilňovaním svalov.
3. Bohaté na vlákninu. Obsahuje tri druhy vlákniny – bambus, inulín, glukomanán – z ktorých inulín poskytuje živiny pre prospešné baktérie žijúce v črevnom trakte. Glukomanán prispieva k zníženiu hmotnosti v rámci nízkoenergetickej diéty. Za pocit sýtosti je zodpovedná vláknina a vyšší príjem bielkovín, takže nadbytočnému príjmu kalórií bude pre vás oveľa jednoduchšie povedať nie, čo vám môže pomôcť k disciplinovanému stravovaniu.
4. Vysoký obsah kolagénu. Jedinečnosťou Interherb Intensive Weight Control Shake je významné množstvo obsahu kolagénu (5000 mg na porciu). Kolagén je jedným zo stavebných kameňov chrupaviek a kožného tkaniva, takže pomáha udržiavať celistvosť kĺbov namáhaných nadváhou alebo aj intenzívnym športom a ako bonus dokáže urobiť vašu pokožku pevnejšou a mladšou.
5. Obsahujú veľa vitamínov a minerálov. Vitamíny a minerály v našich kokteiloch (vitamíny A, D3, E, Mg, Se, Cr) podporujú fyziologické procesy v našom tele z mnohých smerov. Prostredníctvom enzýmových systémov regulujú metabolizmus, pomáhajú správnemu fungovaniu imunitného systému, svalov a nervovej sústavy a chránia bunky.

 

Správne dávkovanie:

Pre Shake: odmerku (33 g) nápojového prášku rozpustite v 2,5dl studenej vody (dôkladným premiešaním alebo šejkrom), nechajte 1 minútu postáť a potom vypite! Buďte zdraví! Odmernú lyžičku nájdete vo vrecúšku.
Na puding: odmerka (33g) šejku zmiešaná s 2dl studenej vody za 5-10 minút zhustne na báječný puding. Vychutnajte si ho samotný alebo ho pridajte k svojmu obľúbenému ovociu! Odporúčame konzumovať vychladené.

 
Zloženie: srvátkový proteínový koncentrát, hydrolyzovaný hovädzí kolagén, arómy (jahody, tvaroh), extrakt z koreňa Amorphophallus konjac (95% glukomanán), inulín, bambusová vláknina, farbivo (červená repa), jedlá soľ, zahusťovadlo (xantánová guma), oxid horečnatý, kyslosť regulátorová látka (kyselina citrónová), sladidlo (sukralóza), DL-alfa-tokoferylacetát, seleničitan sodný, retinolacetát, chlorid chromitý, cholekalciferol.

 

Výživová hodnota v jednej dávke:
Energia: 483Kj / 115kcal
Bielkoviny: 20,0g
Sacharidy: 4,7g (z toho cukor: 1,3g)
Tuky: 1,2g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8g, nenasýtené: 0,4g, mononenasýtené: 0,3g, polynenasýtené: 0,12g)
Vlákniny: 3,0g
Soľ: 0,6g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: srvátkový proteín (mlieko).


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.54 kg

EAN 5999542646584

Objem 528g


Interherb Gurman

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK