DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Mimoosa Liszt plus Doplnok bezlepkovej múky (200g)

Kód produktu: 104411

(0 hodnotení)



5.25 € s DPH4.41 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Liszt plus je náhrada lepku – doplnok bezlepkovej múky, ktorý bez umelých prísad dokonale vylepší bezlepkové múky. Pridaním do bezlepkových zmesí sa pečivo a kysnuté produkty stanú pružnými, mäkkými, ľahko krájateľnými a zároveň majú lepšiu trvanlivosť. Vhodné je aj pri pečení sladkostí. Je vhodná pre celiatikov, pri paleo stravovaní, pri intolerancii na laktózu a sóju.

Produkt sa skladá z dvoch dobre známych bezlepkových surovín: zlaté ľanové múky a psyllia (skorocel indický). Ich dôležitou vlastnosťou je vysoký obsah rozpustnej vlákniny a majú aj pozitívny vplyv na zdravie. Prebiotická vláknina v psylliu podporuje harmonickú funkciu tráviaceho systému, zatiaľ čo zlatá ľanová múka je bohatá na omega‑3 mastné kyseliny.


Vegan.
Bez lepku.
Bez sóje, vajec a aditív.
Zdroj vlákniny a bielkoviny.
Neobsahuje pridaný cukor.
Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.


Použitie: Spolu s bezlepkovou múkou na chlieb Mimoosa je vynikajúcim doplnkom múky na výrobu chlebov, žemlí, koláčov. Odporúčame vyskúšať s inými múkami a zmesami múk.


Zloženie: zlatá ľanová múka, psyllium (skorocel indický) vláknina.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1136Kj / 274kcal
Tuky: 5,8g (z toho nasýtené: 1,5g)
Sacharidy: 2,8g (z toho cukor: 2,2g)
Bielkoviny: 29,8g
Vlákniny: 46,0g
Soľ: 0,2g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: Vyrobené v zariadení, ktoré spracováva aj orechy. Môže obsahovať stopy horčice a sezamových semienok.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Maďarsko.


Uvedené informácie slúžia len na informačné účely, pri kúpe produktu si, prosím, overte údaje uvedené na obale!

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999862925017

Objem 200g


Mimoosa
Mimoosa

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK