SPRACOVANIE OBJEDNÁVOK POČAS VIANOČNÝCH SVIATKOV 2025
Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať o dodacích termínoch objednávok a ich doručovanie v priebehu vianočných sviatkov.
Objednávky prijaté do 16.12.2025 do 22:00 hod. budú vybavené a expedované do Vianoc. Objednávky prijaté po tomto termíne budú spracované a expedované až po obnovení bežnej prevádzky od 7.1.2026.
Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili počas roku 2025 a tešíme sa na ďalšie nákupy v novom roku 2026.
Prajeme Vám krásne Vianočné sviatky plné radosti a zdravia.
Natural Bezlepkový Ryžový škrob (400g)
Kód produktu: 102056
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Jemný ryžový škrob má neutrálnu chuť a vôňu. Predstavuje univerzálne zahusťovadlo ľahko rozpustné v studenej vode s mnohými možnosťami aplikácie v potravinárstve. Ryžový škrob je prirodzene bezlepkový.
Ryžový škrob môžete používať samostatne alebo s inými bezlepkovými múkami. Pečivo ostáva jemnučké, vláčne a vydrží dlhšie ako bežné pečivo.
Ryžový škrob a jeho výhody:
- Je univerzálnym zahusťovadlom
- Obsahuje vitamín B, fosfor, draslík a horčík
- Pozitívne ovplyvňuje sliznicu zažívacieho traktu
- Vďaka škrobu sa prospešné látky lepšie vstrebávajú do tela
- Je ideálny pre tepelné spracovanie
- Má neutrálnu chuť a je bez vône
- Je ľahko rozpustný v studenej vode
Použitie: škrob je vhodný len na tepelné spracovanie. Hodí sa na prípravu slaných a sladkých ciest, ako zahusťovadlo do polievok, do omáčky, placiek, halušiek, knedlíkov, na obaľovanie mäsa a rýb. Pokiaľ ho chcete použiť na zahustenie, rozmiešajte ho najskôr v trošku studenej vode.
Zloženie: 100% ryžový škrob zo zŕn ryže.
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1530Kj / 360kcal
Tuky: 0,2g (z toho nasýtené: 0,1g)
Sacharidy: 97,0g (z toho cukry: 0,0g)
Bielkoviny: 0,5g
Soľ: 0,5g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergény: -
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika.
Hmotnosť 0.4 kg
EAN 8595617904671
Objem 400g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.





































