DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Naturbit It´s us Miklos Universal Mix Plus Bezlepková múčna zmes (1000g)

    Kód produktu: 57192

    (0 hodnotení)



    8.90 € s DPH7.48 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Univerzálna bezlepková múčna zmes s prebiotickým čakankovým inulínom - potravina vyrobená špeciálne pre ľudí trpiacich neznášanlivosťou gluténu, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Je vhodná na prípravu vaječných rezancov, zemiakových knedlí, gnocchi, palaciniek, chleba, zahustenie omáčok, atď.


    Recept na prípravu chleba:
    500g It´s us Miklos Bezlepkovej múčnej zmesi, 500ml vody, 20g čerstvého droždia, 1Pl oleja a 12g soli dobre vymiesíme elektrickým šľahačom, kým nedostaneme hladké cesto. Vypracované cesto dáme do olejom vymastenej formy na chlieb a necháme na teplom mieste vykysnúť kým cesto nenakysne aspoň na dvojnásobok svojho objemu. Vložíme do rúry predhriatej na 200°C a pečieme 45 minút. Tip: Tesne pred pečením vrch cesta môžeme potrieť olejom.


    Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, rastlinná vláknina (bambusová vláknina, psyllium), zemiaková vláknina), tapiokový škrob, kukuričná múka, dextróza, čakankový inulín 4 %, stabilizátory (guarová guma, E464), zemiakové vločky, kypriace činidlá (uhličitany sodné), činidlo na úpravu múky (kyselina askorbová), regulátor kyslosti (kyselina citrónová).


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1344Kj / 318kcal
    Tuky: 0,3g (z toho nasýtené: 0,1g)
    Sacharidy: 69,7g (z toho cukor: 5,1g)
    Vlákniny: 13,4g
    Bielkoviny: 2,0g
    Soľ: 0,03g
    Inulín: 4,0g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Alergény: môže obsahovať stopy bezlepkového pšeničného škrobu.


    Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


    Krajina pôvodu: EU.

    Hmotnosť 1 kg

    EAN 5999568625181

    Objem 1000g


    Naturbit
    Naturbit

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK