DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Naturbit It´s us Mimen Bezlepková múčna zmes s cirokom na pekárenské výrobky (500g)

    Kód produktu: 59885

    (0 hodnotení)



    6.45 € s DPH5.42 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Bezlepková múčna zmes na báze cirokovej múky je výborná na prípravu chleba a pekárenských výrobkov. Múčna zmes je určená pre zvláštnu výživu pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín.


    Vegan.
    Bez lepku.
    Bez pšenice.
    Bez vajec.
    Bez mlieka, laktózy.
    Bez sóje.


    Recept na bochník:
    Budeme potrebovať: 250g múčnej zmesi s cirokom, 230ml vody, 10g čerstvého droždia, 10g cukru a 6g soli. Do vlažnej vody dáme cukor, rozdrobíme droždie, dobre premiešame. Postupne pridáme múku a soľ. Cesto dobre vymiesíme elektrickým šľahačom, kým nedostaneme hladké cesto. Vypracované cesto necháme 10 minút 10 minút odležať. Potom ho vyklopíme na pomúčenú dosku, miesime a vyformujeme bochník, ktorý uložíme na plech pokrytý papierom na pečenie a necháme na teplom mieste 20 minút vykysnúť, kým cesto nenakysne aspoň na dvojnásobok svojho objemu. Pred pečením vrch bochníka natrieme olejom a narežeme ostrým nožom. Vložíme do rúry predhriatej na 190°C a pečieme cca 45 minút (v teplovzdušnej rúre). Tip: Ak počas pečenia položíme na dno rúry malý plech alebo nádobu s vodou, bude kôra chleba chrumkavejšia.


    Zloženie: ciroková múka (48%), tapiokový škrob, vláknina psyllium, antioxidant (kyselina askorbová).


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1470Kj / 347kcal
    Tuky: 1,8g (z toho nasýtené: 0,4g)
    Sacharidy: 74,0g (z toho cukor: 0,2g)
    Vlákniny: 7,1g
    Bielkoviny: 5,0g
    Soľ: 0,02g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


    Krajina pôvodu: HU.

    Hmotnosť 0.5 kg

    EAN 5999568625778

    Objem 500g


    Naturbit
    Naturbit

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK