DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland Detoxikačný porciovaný čaj (25ks)

Kód produktu: 16636

(0 hodnotení)



7.55 € s DPH6.29 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Naturland porciovaný bylinný čaj detoxikačný v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom.

Bylinný čaj je ideálny na prirodzenú očistu a posilnenie organizmu, pomôže účinne odstrániť toxíny a jedovaté látky nahromadené v ľudskom tele.
Zlatobyl, pýr plazivý a žihlava majú močopudné účinky, tak podporujú rýchlejšie vylučovanie odpadových látok z tela.
Kvet bazy zvyšuje obranyschopnosť organizmu a podporuje potenie.
Púpava zlepšuje trávenie, látkovú výmenu, je tiež močopudná, podporuje funkciu žlčníka a pečene, má vynikajúce účinky na čistenie krvi, tým odstraňuje z tela škodlivé látky.
Listy čiernych ríbezlí a listy mäty piepornej dodajú čajovej zmesi príjemná chuť aj voňu a vďaka ibišteku čaj má krásnu farbu.


Príprava: 1 - 2 nálevové vrecká zalejte 2,5 dl vriacej vody a nechajte 15 - 20 minút vylúhovať. Čaj pripravujte vždy čerstvý. Vrecko možno použiť iba raz. Teplý nálev sa pije 3 - 5x denne, nie však dlhšie ako 3 mesiace. Potom si treba urobiť 1 mesačnú prestávku.


Zloženie:
Aktívne zložky v 1 vrecúšku: 0,27g zlatobyl kanadský-kvet (Solidago gigantea Ait. alebo S. canadensis L.; herba), 0,20g čierna baza-kvet (Sambucus nigra L.; flos), 0,10g pýr plazivý-koreň (Agropyron repens (L.) P. Beauv.; rhizoma), 0,10g púpava lekárska-vňať, koreň (Taraxacum officinale F. H. Wigg.; herba cum radice), 0,10g čierna ríbezla-list (Ribes nigrum L.; folium), 0,10g žihlava-list (Urtica L.; folium).
Pomocné zložky: ibištek-kvet, list, mäty pieporná-list.


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Doporučuje sa skladovanie vo vzduchotesne uzatvorených nádobách.


Upozornenie: Neužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek produktu. Čaj je nevhodný pre deti do18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri ochorení žlčníka a pečene. Ukladajte mimo dosah detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.07 kg

EAN 5998794301289

Objem 25g (25 x 1g)


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK