DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland Porciovaný čaj na očistu obličiek (20ks)

Kód produktu: 28007

(0 hodnotení)



6.80 € s DPH5.67 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Naturland porciovaný bylinný čaj na očistu obličiek v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom.

Bylinný čaj pomôže obličkám účinne sa zbaviť toxínov, pôsobí močopudo čím sa odstránia splodiny z obličiek. Okrem toho čaj pôsobí aj preventívne voči tvorbe obličkových kameňov a účinne bojuje voči prípadným obličkovým infekciám.

Čaj vyrobený výlučne zo starostlivo kontrolovaných kvalitných bylín.


Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejte 2,5dl vriacej vody a nechajte 20 minút vylúhovať. Teplý nálev sa pije dva- až trikrát denne, nie však dlhšie ako 4 týždne. Potom je vhodná niekoľkotýždňová prestávka. Maximálna denná dávka je 6dl čaju.


Zloženie: žihlava-list 30% (Urticae folium), zlatobyľ-kvet (Solidaginis herba), breza-list (Betulae folium), repík lekársky-kvet (Agrimonia eupatoria), praslička roľná (Equisetum arvense).


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Doporučuje sa skladovanie vo vzduchotesne uzatvorených nádobách.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neužívajte pri alergii na astrovité rastliny, pri srdcovom a obličkovom edéme. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Čaj je nevhodný pre deti do 12 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Užívanie je vhodné konzultovať s lekárom. Ukladajte mimo dosah detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 20 kg

EAN 5999561010847

Objem 32g (20 x 1,6g)


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK