DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland Porciovaný čaj Šípkový (20ks)

Kód produktu: 16650

(0 hodnotení)



4.95 € s DPH4.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Slovenský názov: Ruža šípová
Latinský názov: Rosa canina
Ľudový názov: šípová ruža, divý šíp, šíp.


Naturland porciovaný bylinný čaj v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom, bez kofeínu.

Lahodný šípkový čaj z najcennejších časti liečivej byliny, 100% prírodná kontrolovaná kvalita, ktorý má zaručený obsah účinných látok.
Osviežujúci čaj s príjemnou kyslastou chuťou a krásnou ružovou farbou má mnohé pozitívne účinky na naše zdravie, je bohatým zdrojom vitamínu C.

Šípky sú prírodným zdrojom vitamínu C, priaznivo ovplyvňujú odolnosť organizmu proti bakteriálnym infekciám. Šípky obsahujú množstvo ďalších vitamínov: A, B1, B2, P, K, kyselinu nikotínovú. Nájdeme v nich aj pektíny, triesloviny, silice, minerálne látky draslík a vápnik. Ich súčasťou sú cenné flavonoidy a karotenoidy.
Šípky posilňujú imunitu, prečistia obličky, močové cesty a zbavujú nás únavy. Skvele dopĺňajú náš organizmus vitamínom C v zimných mesiacoch.
Šípky pomáhajú pri vstrebávaní železa v organizme, ochraňujú pred zápalmi a poškodením zraku. Spomaľujú starnutie, sú podporným prostriedkom pri hojení rán a účinným bojovníkom s baktériami. Šípky sú známe antioxidačnými vlastnosťami, pôsobia dokonca aj protirakovinovo.
Horčík, ktorý obsahujú nám pomôže zachovať harmóniu tela aj mysle, a odbremeniť nás od stresu. Bude sa vám tiež lepšie spať a celkovo budete mať viac energie.


Zloženie: Šípky-plod (Rosae pseudo-fructus). Obsahuje 2000mg vitamínu C na 100g sušeného plodu.


Príprava: aby sa zachovali vitamíny odporúčame namočiť 1 - 2 vrecúšok čaju do studenej vody na 12 hodín a potom iba zohriať. Môžete pripraviť aj klasickým spôsobom: vložte vrecúško do šálky, zalejte 2dl horúcou vodou a nechajte lúhovať 15 minút.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5998794305348

Objem 50g (20 x 2,5g)


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK