DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturmind Múka zo psylliových šupiek (Psyllium múka) (200g)

Kód produktu: 47249

(0 hodnotení)



6.60 € s DPH5.55 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Psyllium (skorocel indický) pochádza z oblastí západnej Ázie a už po stáročia je využívané v indickej aj čínskej prírodnej medicíne. Múka zo psylliových šupiek je jemne pomletá forma psyllia, ktorá si zachováva vysoký obsah rozpustnej vlákniny a prináša množstvo zdravotných benefitov.

Pravidelná konzumácia prispieva k správnemu tráveniu, pomáha pri zápche, podporuje činnosť čriev a prospieva zdravej črevnej mikroflóre. Vďaka obsahu prebiotických vláknin posilňuje imunitný systém, prispieva k zníženiu cholesterolu, k regulácii hladiny cukru v krvi a môže pomôcť aj pri kontrole telesnej hmotnosti, pretože navodzuje pocit sýtosti.



Vegan.


Použitie v kuchyni:

  • vhodná na pečenie a varenie, ideálna do bezlepkových a nízkosacharidových receptov,

  • zlepšuje konzistenciu cesta pri chlebe či pečive,

  • vďaka svojej schopnosti viazať vodu pôsobí ako prírodné zahusťovadlo,

  • skvelá náhrada želatíny v pudingoch, dezertoch či raw receptoch,

  • môže sa užívať aj priamo – zmiešaná s vodou alebo džúsom.




Zloženie: 100 % múka zo psylliových šupiek.
 
Odporúčané dávkovanie:
Rozmiešajte 1 čajovú lyžičku múky zo psylliových šupiek v pohári vody a ihneď vypite. Počas užívania je nevyhnutné piť dostatok tekutín (min. 2 l denne). Nevhodné pre deti do 6 rokov a pri črevnej nepriechodnosti.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1462Kj /35kcal
Bielkoviny: 2,8g
Sacharidy: 3,6g (z toho cukor: 0,0g)
Vláknina: 82,0g
Tuky: 1,0g (z toho nasýtené: 0,2g)
Soľ: 0,14g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste.
 
Krajina pôvodu: Maďarsko. Pôvod šupiek semien skorocelu: mimo EÚ.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999559314506

Objem 200g


Naturmind

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK