DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Petra Nechtíkový gél (500ml)

Kód produktu: 15496

(0 hodnotení)



9.80 € s DPH8.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Nechtíkový gél kombinovaný s extraktom z aloe vera na citlivú pokožku, na každodenné použitie. Nechtíkový gél pokožku zvláčňuje a regeneruje, upokojuje a hojí popáleniny po nadmernom opalovani.
Nechtík (Calendula Officinalis) obsahuje vysoký podiel účinných látok, ktoré majú priaznivý účinok na kožu a podporujú regeneráciu pokožky. Vďaka obsahu Aloe Vera v géle má aj hojiace a protizápalové vlastnosti.


- nechtikový gél pôsobí hojivo na pokožku
- po popáleninách upokojuje pokožku, zmierňuje pocit napätia a svrbenia
- regeneruje a má upokojujúce účinky na pokožku
- je vhodný na ošetrenie nechtového lôžka a popraskanú pokožku
- neobsahuje parabén
- neobsahuje minerálne oleje.


Použitie: Jemne vmasírujte malé množstvo gélu na čistú a suchú pokožku. Podľa potreby, aj viackrát denne. Gél je vhodný po celý rok a to aj v období veľkého tepla alebo chladu. Je ideálny pre všetky typy pleti.


Zloženie: Aqua, Glyceryl Stearate, Steareth-25, Ceteth-20, Stearyl Alcohol, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Zea Mays (Corn) Oil, Sorbitol, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Extract, Aloe Vera Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Propylene Glycol, White Petrolatum Jelly, Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Imidazolidinyl Urea, Carbomer, Sodium Hydroxide, BHT, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Amyl Cinnamal, Eugenol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.


Skladovanie: Skladujte pri teplote 10-25°C.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5997901316031

Objem 500ml


Petra
Petra

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK