DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



S´nonas Telové mlieko s Aloe Vera (400ml)

Kód produktu: 20947

(0 hodnotení)



3.50 € s DPH2.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

S´nonas telové mlieko sa odporúča na všetky typy pleti. Zabezpečí pokožke kvalitnú hydratáciu každý deň. Obsahuje Aloe Barbadensis, ktorý má blahodárne účinky na pokožku. Vzácne zložky krému zmiernia nepríjemné príznaky suchej pokožky. Vyživujú, chráni pleť pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a dodajú pokožke hebkosť.
Má ideálnu konzistenciu, veľmi ľahko sa rozotiera, vsakuje a nezanecháva mastné stopy ani zvyšky na pokožke. Výnimočné zloženie revitalizuje a vyživuje pokožku, ktorá je už po prvej aplikácii jemná a zamatovo hladká.

 

Vhodný pre všetky typy pleti.
Dermatologicky testované.


Aloe Vera Barbadensis Miller je rastlina, ktorá obsahuje veľké množstvo antioxidanotov, vitamínov (A, B1, B2, B6, B12, C, E)a minerálov. Aloe udržiava pokožku zdravú, hydratovanú a pôsobí protizápalovo. Regeneruje a upokojuje poškodenú pokožku aj po nadmernom slnení.


Použitie: Nanáša sa na očistenú a suchú pokožku v tenkej vrstve a jemne sa rozotrie.


Zloženie/Inci: Aqua, Isohexadecane, Glyceryl Stearate, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Pafrum, Methylpúaraben, Linalool, Benzyl Salicylate, Ethylparaben, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.

 

Krajina pôvodu: Španielsko.

Hmotnosť 0.4 kg

EAN 8410757101622

Objem 400ml


S´nonas
S´nonas

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK