DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Szafi Free Múčna zmes na prípravu halušiek (1000g)

    Kód produktu: 44551

    (0 hodnotení)



    13.25 € s DPH11.13 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Bezlepková múčna zmes na prípravu halušiek. Z múčnej zmesi pripravíte vynikajúce a veľmi chutné halušky. Múčna zmes je bohatá na vlákniny, je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Produkty Szafi Free sú výlučne z vegánskych surovín a aj recepty k nim sú vegánske.

    Vegan.
    Bez lepku.
    Bez mlieka. 
    Bez sóje.
    Bez vajec.
    Bez kukurice,  zemiakov, ryže.
    Bez semienok.
    Bez pridaného cukru..
    Nízkotučný.


    Zloženie: pohánková múka 80%, tapiokový škrob, prosová múka, vláknina (psyllium).


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1511Kj / 357kcal
    Bielkoviny: 10,1g
    Sacharidy: 71,3g (z toho cukry: 1,5g)
    Tuky: 2,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5g)
    Vláknina: 6,3g
    Soľ: 0,0g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Alergény: môže obsahovať sezamové a horčičné semená, zeler, rôzne orechy, sulfity a lupiny. Tovar bol vyrobený v zaručene bezlepkovom závode!


    Recept na prípravu halušiek (1 porcia):
    Ingrediencie:
    75g Szafi Free múčna zmes na prípravu halušiek
    Štipka soli (približne 1,5g)
    90g vlažnej vody

    Príprava: Vlažnú vodu zmiešame s múčnou zmesou, pridáme štipku soli. Všetky prísady dôkladne zamiešame. Cesto pretlačíme cez haluškovač do horúcej vody (rovnakým spôsobom ako tradičné halušky) občas zamiešame, po zohriatí vody varíme halušky 1 a 1/2 minút. Keď vyplávajú nahor, sú uvarené. Halušky scedíme a opláchneme studenou vodou.


    Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


    Údaje majú informatívny charakter.

     

    Hmotnosť 1 kg

    EAN 5999564153053

    Objem 1000g


    Szafi Free
    Szafi Free

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK