DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Konský balzam hrejivý (350ml)

Kód produktu: 21372

(0 hodnotení)



8.55 € s DPH7.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bioaktívny bylinný balzam na mazanie - hrejivý - na zmiernenie bolesti stuhnutých a unavených svalov. Bylinný balzam vyrobený z 25 druhov starostlivo vybraných bylinných a rastlinných extraktov podľa tradičnej švajčiarskej receptúry. Hrejivá verzia Konskej masti pôsobí ako účinný preventívny prostriedok na prehriatie pohybového aparátu


Účinky: balzam pomáha pri dlhotrvajúcich bolestiach kĺbov, kostí, chrbtice a svalov. Výrazne znižuje pocit ťažkých nôh a má silný hrejivý účinok. Doporučuje sa aj preventívne na uvoľnenie svalov lýtok a stehien pred i po fyzickej námahe, má priaznivý vplyv na kompletnú regeneráciu celého pohybového aparátu.


Zloženie: Aqua, Alcohol denat., Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Carbomer, Camphor, Calendula Officinalis Flower Extrakt, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Tar, Rosmarinus Officinalis Oil, Cinnamonum Zeylanicum Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon Seed Oil, Abies Alba Needle Oil, Mentha Piperita Herb Oil, Mentha Arvensis Herb Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Capsicum Frutescens Resin, Heliantus Annuus Oil, Glyceryl Oleate, Triethanolamine, CI 16185, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Odporúčané dávkovanie a použitie: Môže sa aplikovať niekoľkokrát za deň. Dostatočné množstvo balzamu sa nanesie na postihnuté miesto a jemne sa vmasíruje do pokožky.


Skladovanie: Uchovávajte pri teplote 15 °C – 25 °C, mimo dosah malých detí. v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu (napr. gáfor, mentol). Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst, na poranenú kožu a na ploche väčšej ako 30% povrchu tela. Pri použití na kŕčové žily iba zľahka natierajte. Môže sa vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bioaktívnych zložiek prípravku (napr. kožná vyrážka), preto pred použitím si urobte skúšku citlivosti (aplikujte malé množstvo substancie na kožu). V prípade podráždenia je nutné prerušiť aplikáciu a pri pretrvávajúcich ťažkostiach vyhľadať lekára. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: vyrobené v ČR.

Hmotnosť 0.35 kg

EAN 8594062350576

Objem 350ml


Virde
Virde

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK