DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Yogi Tea® Bio Ajurvédsky Rooibos čaj (17ks)

Kód produktu: 43304

(0 hodnotení)



5.60 € s DPH4.67 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ajurvédska korenistá zmes v nálevových sáčkoch, jednotlivo balené s vrchným prebalom. Bez kofeínu.
Klasické čajové korenia ako voňavá škorica, pálivý zázvor a kardamon, zmiešané s rooibos čajom robia Yogi Tea® obzvlášť lahodnou.
Rooibos je nádherne voňavý čaj s delikátnou vyváženou chuťou, ktorého rodnou zemou je Juhoafrická republika. Rrastlina Rooibos rodu Aspalathus sa pestuje iba na svahoch Cedar mountains v Juhoafrickej republike. V poslednej dobe sa Rooibos čaj začína šíriť po celom svete. Je to predovšetkým vďaka jeho priaznivému zloženiu: obsahuje fluór, sodík, rutín a querzetin, ktorý napomáha uvoľňovaniu hormónu šťastia serotonínu. Staré africké kmene už po stáročia konzumujú ako osviežujúci nápoj a vedia aké pozitívne účinky má na ľudské zdravie.

Bio.
Vegan.
Vegetarian.
Bez konzervačných látok.


Príprava: 1 vrecko sa zaleje 1,5 - 2dl horúcou vody (80 °C) a nechá sa 2 - 3 minút vylúhovať. Je výborný s mliekom alebo ako ľadový čaj.


Zloženie: rooibos*70%, škorica* (11%), zázvor* (4%), karob*, pražená cigória*, kardamon* (2%), klinčeky*, čierne korenie*, škoricový olej*, zázvorový olej*, kardamonový olej*, výťažok vanilky* (prírodná aróma). *Bio, z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Doporučuje sa skladovanie vo vzduchotesne uzatvorených nádobách.


Krajina pôvodu: mimo EU.

Hmotnosť 17 kg

EAN 4012824400252

Objem 30,6g (17 x 1,8g)


Yogi Tea®
Yogi Tea®

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK