DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Aperisana Šalviový gél (10g)

Kód produktu: 28841

(0 hodnotení)



14.25 € s DPH11.88 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Aperisana gél je vhodný na liečbu zápalu spôsobeného poranením alebo infekciou ústnej sliznice, napr. na liečbu zápalu ďasien.

Aperisana je gél s prírodným extraktom z listov šalvie lekárskej, ktorý sa odporúča pri zápaloch ďasien po niektorých stomatologických zákrokoch (extrakcia zubov, odstraňovanie zubného kameňa) a pri používaní protéz alebo strojčekov. Protizápalové a antibakteriálne účinky šalvie sú dokázané. Jeho aktívnou zložkou je tekutý extrakt z listu šalvie lekárskej, stará sa a chráni zapálené ďasná a ústnu sliznicu.


Neobsahuje konzervanty, farbivá ani umelé arómy. Bez cukru.


Použitie: Niekoľkokrát denne nanášajte na zapálenú citlivú oblasť sliznice  čistými rukami (končekmi prstov) alebo tyčinkou na čistenie uší množstvo gélu o veľkosti hrášku a jemne vmasírujte.


Zloženie/INCI: Voda, extrakt z listov Salvia officinalis (šalvia lekárska), glycerín, sorbitol, propylénglykol, xylitol, karbomér, polysorbát 20, alkohol, hydroxid sodný, sodná soľ sacharínu, disodná soľ EDTA, olej Mentha piperita (mäta pieporná).

  

Skladovanie: Na suchom mieste, pri izbovej teplote (10-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie:  Ukladajte mimo dosahu deti. Dátum spotreby je 36 mesiacov.

 

Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.01 kg

EAN 4102968003775

Objem 10g


Aperisana

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK