DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Flavinulin výťažok z ovocia - roztok (150ml)

Kód produktu: 51215

(0 hodnotení)



14.65 € s DPH12.21 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Okrem cenných vlastností čakankového koncentrátu (inulínu) obsahuje aj granátové jablko, čerešne, čierne ríbezle. Z ovocia s vysokým obsahom antioxidantov! 

Inulín je typ prebiotika, tekutej rastlinnej vlákniny. Prechádza tenkým a hrubým črevom nestrávený, nezmenený a neničí ho žalúdočná kyselina. Slúži teda ako dokonalá živina pre prospešné črevné baktérie a probiotiká, ktoré obnovujú poškodenie črevnej flóry a udržiavajú zdravú rovnováhu medzi rôznymi baktériami prítomnými v tele. Napomáha tiež vstrebávaniu vitamínov, minerálov a stopových prvkov a zabezpečuje vyššiu efektivitu využitia dôležitých zlúčenín ako vápnik, horčík a železo. Prispieva k zdravému fungovaniu tráviaceho systému, prevencii a liečbe žalúdočných a črevných ťažkostí.


Použitie: na ochutenie raňajkového jogurtu, müsli, ako polevy alebo samotné, s lyžičkou, pre deti s mokka lyžičkou. Pôsobí prebioticky, preto je prospešný pri konzumácii spolu s probiotikami. 1 dávka = 1 čajová lyžička.

 

Zloženie: arónia, granátové jablko, čierne ríbezle, višňa, čerešna, jablčné koncentráty, glicerín, čakankový koncentrát (inulín).

 

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 960 kJ/227 kcal
Sacharidy: 58,0g (z toho cukry: 40,0g)
Vláknina: 4,2g
Tuk: 0,0g
Bielkoviny: 1,0g
Soľ: 0,24g

Skladovanie: Skladujte na chladnom a tmavom mieste. Usadenina nie je závadou, neznižuje kvalitu výrobku. Pred užitím obsah fľašky pretrepte.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. V žiadnom prípade nenáhradza liečbu určenú lekárom! Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Nevhodné pre deti do 3 rokov, použitie u tehotných a dojčiacich žien konzultovať s lekárom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5999559921346

Objem 150ml


Bálint
Bálint

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK