DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Leziete mi na nervy kvapky (50ml)

Kód produktu: 29879

(0 hodnotení)



13.95 € s DPH11.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bálint cseppek Leziete mi na nervy kvapky je komplexná esencia bylín (list citrónovej trávy, koreň valeriány, kvet levandule), ktoré prispievajú k udržaniu normálneho nervového stavu, udržaniu psychickej rovnováhy a zdravému spánku.

 

Citrónová tráva - citrónová tráva sa v ľudovom liečiteľstve používa ako „upokojujúca bylinka“. Vzhľadom na svoju schopnosť stimulovať imunitný systém je citrónová tráva účinnou prevenciou aj podporou liečby prechladnutia. Je tiež veľmi dobrý na zmiernenie stresu.

Levanduľa - upokojujúci, relaxačný a dezinfekčný účinok levandule je účinný nielen proti bolestiam hlavy, ale aj proti depresii a stresu. Uvoľňuje napätie, pôsobí povzbudzujúco. Použijete ho pri ochoreniach z chladu, otitíde, horúčke, ale aj ak trpíte čiernym kašľom, bronchitídou, neuritídou, pri hemoroidoch, akné, popáleninách, na kiahne, pri  artritíde, svalových kŕčoch, plesňových infekciách, cystitíde, pri poruchách spánku atď. Zvyšuje produkciu žlče, podporuje trávenie, pôsobí proti kŕčom, má tiež karminačný a močopudný účinok.

Valeriána - všetky časti valeriány obsahujú valeopotriáty, skupinu zlúčenín, ktoré majú upokojujúci účinok. Koncentrácia vo vode nerozpustných zlúčenín je najvyššia v koreni. V priebehu experimentu sa zistilo, že spánok tých, ktorí konzumovali rastlinu, sa výrazne zlepšil. 

 

Dávkovanie: vnútorne: 3 x 25 kvapiek denne pred jedlom rozpustiť v 1dl vody. Môže sa podávať deťom od 7 rokov.


Zloženie: nosič (voda a alkohol), list citrónovej trávy, koreň valeriány, kvet levandule.

 

Aktívne zložky v dennej dávke:
75 kvapiek obsahuje 600mg citrónovej trávy, 480mg koreňa valeriány lekárskej a 20mg kvetov levandule.


Upozornenie: v prípravku sa môže vyskytnúť sedimentácia, ktorá neovplyvňuje účinok prípravku. Ukladajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999559921094

Objem 50ml


Bálint
Bálint

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK