DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Biofresh Krém na ruky s ružovou vodou (75ml)

Kód produktu: 10624

(0 hodnotení)



3.15 € s DPH2.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Obsahuje prírodnú ružovú vodu, ktorá má antibakteriálne a upokojujúce účinky. Vďaka mandľovému oleju, glycerínu, nechtíkovému a rozmarínovému extraktu je pokožka rúk intenzívne ošetrená, zjemnená a chránená pred nepriaznivými vplyvmi. Tento krém poskytuje unikátny pocit komfortu a obnovuje elasticitu suchej a namáhanej pokožky rúk.
Bulharská ruža damascénska (Rosa Damascena) a z nej získavaná ružová voda a ružový olej, ktorý je jedným z najvzácnejších prírodných éterických olejov, sú základom tejto jedinečnej bulharskej prírodnej kozmetiky. Ružová voda je vodný destilát z čerstvých lupeňov ruže damascénskej, ktorá sa pre svoje výrazné antibakteriálne účinky nemusí stabilizovať žiadnymi konzervačnými látkami.
Bulharsko patrí medzi dvoch najväčších producentov oleja z ruží na svete, ktorý sa používa pri príprave prakticky všetkých svetoznámych parfumov. Jeho vysokú kvalitu dáva jedinečná mikroklíma, zloženie pôdy a ekologická čistota regiónu v Údolí ruží pri Kazanlaku. Ružový olej sa tak stal tekutým zlatom Bulharska a robí skvelé meno krajine po celom svete. Unikátne liečivé účinky ružového oleja a ružovej vody sú známe od dávnych čias a úspešne sa používajú na výrobu kozmetických produktov.

Výrobky prírodnej ružovej kozmetiky čistia a osviežujú pokožku, podporujú jej hydrolipidové vyváženie, stimulujú regeneráciu buniek, liečia a odstraňujú zápalové procesy. Majú antioxidačný efekt a spomaľujú proces starnutia pleti a tvorby vrások. Všetky tieto výrobky sú charakteristické nádhernou zmyselnou vôňou bulharskej damascénskej ruže.

Účinné látky:
- esenciálny ružový olej
- mandľový olej
- výťažok nechtíka lekárskeho
- výťažok z rozmarínu
- glycerín

Vlastnosti:
- chráni pokožku rúk
- zjemňuje
- hydratuje
- dodáva pokožke hebkosť
- neobsahuje parabény


Použitie: aplikujte podľa potreby niekoľko krát denne. Krém naneste v primeranom množstve a vmasírujte do pokožky rúk.


Zloženie/INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cocos Nucifera Oil, Dimethicone, Glycerin, Ceteareth-20, Rosa Damascena Flower Water, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Parfum, Rosmarinus Officinalis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene.


Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Vyhýbajte sa kontaktu s očí. Uchovávať mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 3800200962668

Objem 75ml


Biofresh
Biofresh

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK