DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Biointimo Anion Night Dámske nočné hygienické vložky s krídelkami (8ks)

Kód produktu: 24135

(0 hodnotení)



4.40 € s DPH3.67 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Tenké, extra jemné, bavlnené nočné menštruačné vložky v hygienickom jednokusovom balení. S extra absorbčnou schopnosťou. Vďaka aniónovej vrstve, ktorá neutralizuje škodlivé kladné ióny ich používanie pomáha predchádzať zvýšenému množeniu baktérií a odstraňovať nepríjemný zápach. Pôsobia priaznivo aj proti plesniam a mykózam. Biointimo aniónové vložky sú 6 -10 krát bezpečnejšie ako bežné vložky.

 

Účinky aniónových vložiek na zdravie:

- hemolytický účinok - rýchle rozloženie krvi a vylučovaných odumretých tkanív - len nočné a denné vložky
- 100% ideálny komfort
- pocit maximálneho bezpečia a čistoty
- posilnenie imunitného systému
- zvýšenie odolnosti proti stresu
- očistenie krvi
- aktivácia metabolizmu
- znižovanie pocitu únavy
- eliminácia nepríjemného zápachu

 

Prečo sú aniónové vložky BIOINTIMO iné, lepšie ako bežné vložky?

Pôsobia antibakteriálne, proti plesní a mykóze. Majú dostatočne veľkú aniónovú vrstvu, sú hemolytické (rýchlo odvedú a rozkladajú červené krvinky do vnútra vložiek, kde sa menia na bezpečný a nezapáchajúci gél) pôsobia antibakteriálne, odstraňujú zápaly a nepríjemný zápach, zlepšujú vnútornú sekréciu.
Intímne aniónové vložky pre dievčatá a ženy Biointimo odlišujú od bežných vložiek a tampónov intímnej v mnohých smeroch. O tom ani nehovoriac, že na svoje ťažké dni aniónové vložky Biointimo sú tak príjemné, že skoro na ne zabudnete. Nosenie je komfortné vďaka vysoko kvalitným bavlneným vrstvám.

 

Nepretržitý účinok aniónov v hygienických vložkách - intímky - je až 20 hodín nepretržite. Počas tejto doby BIOINTIMO aniónové vložky zabraňujú pred nežiadúcim rozmnožovaním baktérií a plesní (mykóza) ktoré spôsobujú rôzne zápaly. Používaním aniónových slipových vložiek BIOINTIMO medzi dvomi menštruačnými cyklami zabraňujete vzniku zápalov v dôsledku oslabenej imunity, výtokom ako biely výtok a hnedý zapáchajúci výtok bakteriálneho pôvodu a ďalším nepríjemným zdravotným problémom. Tieto problémy často sú spôsobené chemickými látkami použité pri praní bielizne, teda s aniónovými vložkami zabránite dotyk intímnych častí s bielizňou.

 

Rozmery: 290mm.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nesplachovať do záchoda.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 8 kg

EAN 5999886179014

Objem 1 x 8ks


Biointimo
Biointimo

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK