DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Biomed Nechtíkový krém (30g)

Kód produktu: 17364

(0 hodnotení)



2.55 € s DPH2.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Nechtíkový krém na citlivú, začervenanú pokožku, na každodenné použitie. Nechtíkový krém tiež upokojuje a hojí popáleniny po nadmernom opalovani.
Nechtík (Calendula Officinalis) obsahuje vysoký podiel účinných látok, ktoré majú priaznivý účinok na kožu a podporujú regeneráciu pokožky. Nechtíkový krém s vitaminmi A a E pokožku zvláčňuje a regeneruje.
Vitamín E má antioxidačné účinky, prispieva k obrane organizmu pri pôsobení voľných radikálov a pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom, pôsobí veľmi priaznivo na vitalitu pokožky, pomáha liečiť rôzne jej choroby a poškodenia, podieľa sa na hojení jaziev.
Vitamín A (retinol) zabraňuje vzniku suchej a šupinatej pokožky.


- nechtikový krém má protizápalové a antiseptické účinky
- po popáleninách upokojuje pokožku, zmierňuje pocit napätia a svrbenia
- látky obsiahnuté v liečivých rastlinách majú upokojujúce účinky
- celkom 7% bylinný extrakt
- neobsahuje umelé farby ani vonné látky
- neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu


Použitie: krém naneste v primeranej vrstve na pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie doporučujeme opakovať 2 - 3x denne.


Účinné látky: harmančekový a nechtíkový extrakt, éterický olej šalvie lekárskej, éterický olej šalvie muškátovej, éterický olej citrónový, vitamíny A a E.


Zloženie/Inci: Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Tocopherol, Beta Carotene, Citrus Limon Peel Oil (d-limonene), Salvia Officinalis Oil, Salvia Sclarea Oil.

Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené pri izbovej teplote (10-25°C), mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Pri aplikácii zabráňte kontaktu s očami, ústami a sliznicami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5999525620266

Objem 30g


Biomed
Biomed

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK