DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bombus Raw Tyčinka mango a kešu (50g)

Kód produktu: 101923

(0 hodnotení)



2.05 € s DPH1.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bombus ovocná tyčinka obsahuje iba prírodné, tepelne neupravené suroviny, čo mu dodáva nefalšovanú, prirodzenú chuť.
Osviežujúca kombinácia šťavnatého manga a sladkých kešu orieškov vás nabije pozitívnou energiou.
Doprajte si trochu exotiky, nech ste kdekoľvek. Každá zložka je starostlivo vybraná pre dokonalú harmóniu chutí.

Raw Me sú chutné tyčinky, spĺňajúce podmienky Raw technológie výroby. Všetky produkty Raw musia splniť podmienky nízkej tepelnej úpravy, a to pri všetkých obsiahnutých surovinách. Vďaka Raw technológii výroby je predpoklad zachovania maximálnej hodnoty všetkých enzýmov, vitamínov a minerálov z pôvodných zdrojov. Tyčinky Raw sú bez konzervačných látok, s vysokým obsahom vlákniny, tiež bez aditív a pridaných cukrov. Tyčinky Raw sú prirodzene bez gluténu a neobsahujú žiadne mliečne zložky.


Raw.
100% prírodný.
Vegan.
Bez laktózy.
Bez lepku.
Bez pridaného cukru.
Bez konzervačných látok.
Obsahuje prírodné cukry.


Použitie: tyčinka je ideálna desiata medzi hlavnými jedlami, ak potrebujete pri dlhodobej aktivite povzbudiť organizmus, doplní vám stratenú energiu a dodá silu.


Zloženie: datle 60%, kešu 17%, kokos 17%, mango 4%, koncentrovaná citrónová šťava 1%, mangová aróma: 0,2%.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1698Kj / 406kcal
Tuky: 19,0g (z toho nasýtené: 11,0g)
Sacharidy: 49,0g (z toho cukry: 42,0g)
Bielkoviny: 5,0g
Vláknina: 11,0g
Soľ: 0,3g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: kešu oriešky. Môže obsahovať arašidy, orechy a sezam. Vo výrobku sa môžu ojedinele vyskytnúť kôstky a škrupiny.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Pôvod: vyrobené v ČR.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 8594068263627

Objem 50g


Bombus
Bombus

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK