DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Cannaderm Capillus Konopný stimulačný šampón s kofeínom (150ml)

Kód produktu: 47200

(0 hodnotení)



18.15 € s DPH15.13 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Konopný výrobok s kofeínom, žihľavou, levanduľou, zázvorom a s čistým konopným olejom je určený špeciálne pre šetrné umývanie vlasov a účinné ošetrovanie pokožky hlavy pri problémoch s padaním vlasov. Kofeín obsiahnutý v receptúre účinne stimuluje činnosť vlasových folikulov a spolu s konopným proteínom a ostatnými rastlinnými extraktmi zo žihľavy, levandule a zázvoru výrazne prispieva k zlepšenej kondícii vlasovej pokožky a vlasových vačkov. Šampón jemne a šetrne umýva pokožku hlavy i vlasy bez podráždenia, vlasy sú po umytí čisté, lesklé a dobre ošetrené.Dlhodobým používaním stimulačného šampónu najlepšie v kombinácii s capillus stimulačným sérom na vlasy ide obmedziť nadmerné padanie vlasov, zlepšiť ich vzhľad a celkovú kondíciu.Pri dlhých vlasoch doporučujeme po umytí použiť balzám na vlasy, ale len na ich končeky.

Použitie: Naneste šampón na mokré vlasy a jemne napeňte zvlášť na pokožke hlavy a po dĺžke vlasov. Nechajte aspoň 3 minúty posobiť a potom dokladne opláchnite vodou.

Účinné látky: konopný olej, kofeín, žihľava, levanduľa, zázvor.
- Kofeín stimuluje prekrvenie pokožky
- Kofeín spolu so žihľavou a zázvorom prispieva k zlepšeniu výživy vlasovej pokožky a vlasových vačkov.


Zloženie: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Chloride, Cannabis Sativa Seed Extract, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Laurate, Lavandula Angustifolia Oil, Glyceryl Undecylenate, Linalool, Caffeine, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, p-Anisic Acid, Alcohol Denat., Urtica Dioica Extract, Sodium Laureth Sulfate, Limonene, Citric Acid, Lactic Acid.

 

Skladovanie: Skladujte na chladnom mieste (10-25°C).

 

Upozornenie: Skladujte mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 8594059737137

Objem 150ml


Cannaderm
Cannaderm

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK