DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Charlotte Cosmetic UW Classic Konský balzam relax (250ml)

Kód produktu: 100769

(0 hodnotení)



4.55 € s DPH3.79 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ani ste si nemysleli, že konský balzam vám môže pomôcť uvoľniť sa. Klasické riešenie pre starostlivosť o svaly. Prípravok s upokojujúcim, relaxačným a chladivým účinkom. Produkt obsahuje účinnú látku extrahovanú z rastliny Cannabis.

 

Použitie: Opatrnými krúživými pohybmi naneste gél na vyčistenú pokožku.


Zloženie: Aqua, Glycerin, Isopropyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cannabidiol, Arnica Montana Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Montmorillonite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Flower Extract, Menthol, Camphor, Phenoxyethanol, Carbomer, Propylene Glycol, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, Parfum, CI 19140, CI 42090, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate, Coumarin.


Skladovanie: Skladujte pri teplote 10-25°C. Chráňte pred svetlom a teplom. 


Upozornenie: Neodporúča sa pre deti do 10 rokov. Len na vonkajšie použitie. Prípravok je možné použiť len na nepoškodenú pokožku, nesmie sa dostať na sliznice očí, úst a nosa. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Ak počas používania výrobku spozorujete začervenanie, vyrážku alebo iné zmeny na koži, okamžite prestaňte výrobok používať a poraďte sa s lekárom.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999566743122

Objem 250ml


Charlotte Cosmetic
Charlotte Cosmetic

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK