DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Charlotte Cosmetic UW Classic Zázračný balzam s 12 druhmi bylín (100ml)

Kód produktu: 58522

(0 hodnotení)



3.30 € s DPH2.75 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Balzam s komplexným účinkom, ktorý obsahuje 12 druhov cenných bylinných silíc a extraktov. Prípravok sa odporúča na starostlivosť o namáhané časti tela a svalov a na ochladenie a upokojenie pokožky pri bodnutí hmyzom.

 

Použitie: Opatrnými krúživými pohybmi naneste krém na vyčistenú pokožku.


Zloženie: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Ceteareth-25, Isopropyl Alcohol, Urea, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf, Calendula Officinalis Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pinus Sylvestris Oil, Camphor, Menthol, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Isopropyl Myristate, Ethylhexylglycerin, Thymus Vulgaris Oil, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool.

 

Skladovanie: Skladujte pri teplote 10-25°C. Chráňte pred svetlom a teplom. Ukladajte mimo dosahu detí.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Prípravok je možné použiť len na nepoškodenú pokožku, nesmie sa dostať na sliznice očí, úst a nosa. Nepoužívať pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Ak počas používania výrobku spozorujete začervenanie, vyrážku alebo iné zmeny na koži, okamžite prestaňte výrobok používať a poraďte sa s lekárom.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5999566741418

Objem 100ml


Charlotte Cosmetic
Charlotte Cosmetic

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK