DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Creme21 Hydratačné telové mlieko pre suchú pokožku s Aloe vera a vitamínom E (400ml)

Kód produktu: 102962

(0 hodnotení)



6.60 € s DPH5.50 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Hydratačné telové mlieko s aloe vera a vitamínom E pre suchú pokožku.

Hydratačné telové mlieko Creme21 pre suchú pokožku vyvinuté pre každodennú starostlivosť, chráni pokožku pred vysušením a vyživuje ju vitamínmi. Upokojuje a uvoľňuje suchú pokožku s prírodným Aloe vera. Okrem toho účinne hydratuje a chráni pokožku vitamínom E. Špeciálne zmäkčujúce zložky zmäkčujú obzvlášť suchú pokožku a chránia ju pred škodlivými vplyvmi prostredia. Bohaté, vysokokvalitné zloženie robí pokožku každý deň viditeľne a hmatateľne jemnou a pružnou. Pokožka vyzerá prirodzene zdravo a krásne po celý deň. Creme21 sa ľahko vstrebáva a nezanecháva na pokožke lepkavý, mastný pocit. Dermatologicky dokázané, že je účinný a šetrný k pokožke.


Použitie: nanáša sa na očistenú a suchú pokožku v tenkej vrstve a jemne sa rozotrie.


Zloženie/Inci: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Zea Mays Oil, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Carbomer, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethano,l Benzyl Alcohol, Parfum, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

 

Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.

 

Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.43 kg

EAN 6294007504317

Objem 400ml


Creme 21
Creme 21

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK