DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dia-Wellness Čokoládový puding bez cukru so sladidlami (70g)

Kód produktu: 39649

(0 hodnotení)



2.00 € s DPH1.67 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Lahodný, krémový čokoládový puding bez pridaného cukru sladená sladidlami. Rýchla príprava, bez varenia. Vhodný pre diabetikov a pri redukčnej diéte.

 

Bez lepku.
Bez pridaného cukru.
Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.


Použitie: Prášková zmes na prípravu pudingu. Hotový puding je vhodný na priamu konzumáciu, alebo na prípravu cukrárenských krémov, ako náplň piškótového cesta, koláčov, palaciniek, cheesecakes atď.


Príprava: Do vysokej nádoby nalejeme 200 ml studeného mlieka. Obsah sáčku vsypeme do mlieka a ihneď šľaháme ručným šľahačom asi 3-4 minúty – kým puding nezhustne. Nalejeme do studenou vodou vypláchnutých misiek, necháme 5-8 minút odležať a môžeme konzumovať.


Zloženie: modifikovaný kukuričný škrob, rastlinný tuk v prášku (glukóza, rastlinný tuk a úplne hydrogenizovaný rastlinný tuk (palmový), emulgátory: E471, E472a, mliečna bielkovina), sladidlo: erythritol, stévia, inulín, látka na zväčšenie objemu: polydextróza, plnotučný a odtučnený kakaový prášok (15%), aróma.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1497Kj / 356kcal
Bielkoviny: 3,4g
Sacharidy: 47,3g (z toho cukor: 2,4g; nevstrebávajúce polioly: 17,1g)
Vstrebávajúce sacharidy: 30,7g
Tuky: 19,4g (z toho nasýtené: 10,1g)
Vlákniny: 23,7g
Soľ: 0,02g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: mliečna bielkovina, laktóza.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Upozornenie: Pre diabetikov je potrebné brať do úvahy informácie o výživovej hodnote na obale produktu, ako aj diétne odporúčania odborného lekára.


Krajina pôvodu: EU.


Údaje majú informatívny charakter.

Hmotnosť 0.07 kg

EAN 5998199729480

Objem 70g


Dia-Wellness
Dia-Wellness

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK