DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Chen Yang Chi detoxikačná náplasť (10ks)

Kód produktu: 19971

(0 hodnotení)



13.15 € s DPH10.96 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Zabráňte hromadeniu toxínov v organizme a podstatne znížte pravdepodobnosť vzniku rôznych ochorení. Detoxikačné náplaste sú bezpečnou, neinvazívnou a účinnou cestou očisty tela.


Účinky: Detoxikačná náplasť pôsobí na základe troch samostatných, avšak synergicky pôsobiacich princípov. Jej aktívne látky pochádzajú z kvalitných prírodných zdrojov, ktoré boli starostlivo vybrané na základe svojej schopnosti odstraňovať nahromadené toxíny.
Základom transdermálnej technológie (aplikácia cez kožu) je prirodzená schopnosť “priťahovať” toxíny. Dovoľuje zložkám detoxikačnej náplaste šetrne, a pritom efektívne odstrániť škodlivé látky z nášho tela. Tento proces je nielen revitalizačný a čistiaci, ale zároveň posilňuje imunitný systém.
Náplasť Yang Chi podporuje vďaka zvláštnej kombinácii liečivých rastlín krvný obeh a napomáha očistenie organizmu. Výsledkom môže byť okrem iného zlepšenie cirkulácie krvi a lepšie funkcie metabolizmu. Efektívnosť je pozoruhodná: náplasť nalepená večer sa do rána naplní toxínmi odstránenými z organizmu a sčernie.


Zloženie/Inci: Natural bamboo essence liquid (wood vinegar), Natural Mineral Powder, Tourmaline, Eleuthero ginseng, L-Carnitin, Microelements, Chitosan, Vitamín C a E.


Odporúčané dávkovanie: Náplasti slúžia pre jednorazové použitie. Pred každým použitím si umyte chodidlá. Vhodná doba na používanie detoxikačných náplastí je v noci, pretože počas spánku účinkujú najlepšie vďaka tomu, že telo je v pokoji. Náplaste aplikujte na chodidlá pred spaním a nechajte pôsobiť cez noc (cca 8 hodín).  Pre ochranu proti zosunutiu náplastí môžete použiť ponožky, ktoré zabránia aj prípadnému znečisteniu bielizne. Ráno po zobudení náplaste odstráňte a umyte znova chodidlá.
Podľa stupňa znečistenia organizmu, prípadne závažnosti vášho zdravotného problému sa odporúča zvoliť 30 dňovú kúru.


Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Náplasť nie je liek, zdravotnícka pomôcka a nenahrádza použitie predpísaných liekov! Nie je vhodné pre deti a tehotné ženy. Nepoužívajte na otvorené rany. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Čína.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 6922227102296

Objem 10ks/balenie


Dr.Chen
Dr.Chen

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK