DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Chen Zelený čaj s aloe vera porciovaný (20ks)

Kód produktu: 20263

(0 hodnotení)



4.95 € s DPH4.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Porciovaný čaj v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom.

Lahodný zelený čaj s Aloe vera, s voňavou škoricou a klinčekom. Čaj s obsahom účinných látok aloe vera obsahuje antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky a tkanivá pred oxidáciou a prispievajú k prirodzenej obranyschopnosti.

Zelený čaj obsahuje celý rad účinných látok a má blahodarný vplyv na organizmus. Obsahuje zdraviu prospešné látky v tých správnych kombináciách, preto je veľkým a chutným pomocníkom nášmu zdraviu. Je bohatá na bielkoviny, sacharidy, vápnik, sodík, draslík, fosfor, horčík, fluorid, cholín, meď, mangán, kofeín, vitamín B, C, kyselinu listovú, omega 3 kyseliny a omega 6 kyseliny. Prispieva k udržaniu normálnej alebo zdravej hladiny cholesterolu. Obsahuje antioxidantov chrániacich bunky, tkanivá, orgány pred poškodením voľnými radikálmi a podporujú imunitný systém.
Je tiež ideálny ako prevencia cievnych ochorení vrátane infarktu myokardu.

Aloe vera čistí od toxínov, regeneruje telo a harmonizuje trávenie. Podporuje tvorbu kolagénu, metabolizmus a posilňuje imunitný systém.

Škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Škorica môže pomôcť ľuďom s diabetom 2. typu zvýšením citlivosti voči inzulínu, čím mierne znižuje hladinu krvného cukru.

Klinčeky zlepšujú trávenie, majú upokojujúce účinky, povzbudzujú srdce a krvný obeh.


Príprava: Vložte 2 vrecúšky čaju do šálky, zalejte 3-4 dl horúcou vodou a nechajte lúhovať 15-20 minút. Môžete dosladiť medom alebo cukrom. Odporúčame piť 2x denne ráno a večer.


Zloženie: Zelený čaj, aloe vera, škorica, klinčeky.

Účinné látky v odporúčanej dennej dávke (4 čajové vrecúška): polyfenoly: 455,6mg.


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Doporučuje sa skladovanie vo vzduchotesne uzatvorených nádobách.


Krajina pôvodu: Čína.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Hmotnosť 0.09 kg

EAN 5999883802519

Objem 50g (20 x 2,5g)


Dr.Chen
Dr.Chen

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK